Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(Hé-Pé, 8-16)
info@bontis.hu
Rendeljen még 23 999 Ft
és ingyenes házhoz szállítás

Tanácsadás 16. 2. 2018

Dolgozz kényelmesen, avagy hogy választhatod ki a megfelelő munkaruhát

Ahogy a közmondás tartja: „Nincsen rózsa tövis nélkül". Minden élethelyzetben vannak nehezebben megoldható szituációk, azonban ez nem jelenti azt, hogy eközben nem érezheted jól és kényelmesen magad. Legalább öltözködés szempontjából. Ehhez szeretnénk segíteni a helyes ruházat kiválasztásában. Olvasd el ezt a rövid cikket, amely segíthet, hogy megfelelő döntést hozzál.


  1. Dolgozzon kényelmesen, avagy hogyan kell kiválasztani a megfelelő munkaruhátMunkakörnyezet
  2. Anyag
  3. Munkaruha típus
  4. Méret
  5. Ardon gyártó
  6. Canis gyártó
  7. Cerva gyártó

A munkaruha kiválasztásakor érdemes átgondolni a következő paramétereket:

Környezet

Amikor munkaruhát választasz fontos figyelembe venni, hogy milyen környezetben fogod hordani. Ha elsősorban beltérben dolgozol, akkor remek választás lehet klasszikus munkaruháink egyike, amely akár mindennapi munkavégzásre is alkalmas. Nyáron a nagy melegben előfordulhat, hogy a műhelyben elviselhetetlen a hőség. Ebben az esetben javasoljuk, hogy viselj inkább munkarövidnadrágot ahelyett, hogy a hosszú nadrágot feltűrnéd. Itt találod a hegesztők és kovácsok számára összeállított munkaruhákat.

Éppen ellenkezőleg, a téli hónapokban vagy az állandóan hideg munkakörnyezetben válassz inkább az általunk kínált meleg munkaruhák közül. Egy mellény akár elegendő lehet a hát rész részleges felmelegítéséhez.

Anyag

A legtöbb esetben a munkaruha különböző kevert anyagokból készül, többek között poliészter és pamut változó arányban található benne, vagy kizárólag tiszta pamutból.

Munkaruha típusok

Az alapján, hogy a munkavégzéshez mire van szükséged, vagy melyik fazonban érzed jól magad, választhatsz derék munkaruha, munkaruha szett, munkaoverall vagy a kantáros munkaruha közül, amelyek kiváló minőségűek és tartósak.

Montérky do pasu R8ED Montérky s laclem VISION Pánská montérková souprava JARDA Pracovní kombinéza CXS LUXY ROBERT
Derék munkaruha nadrág  Kantáros munkaruha nadrág Szett Munkaruha kezeslábas

 

Megfelelő méret

Minden munkaruhánál találsz a hozzávetőleges mérettáblázatot. A méret kiválasztása előtt gondosan mérd le magad. Így pontosan tudhatod, hogy milyen hosszú vagy széles munkaruhára van szükséged a mérettáblázat alapján.

Kényelem mindenekelőtt

Ha gyakran vagy sokáig kell térdelned a munkahelyen, akkor a munkaruha kiválasztásának egyik fontos tényezője lehet a térdvédő. Ebben az esetben a VISION, 4TECH, R8ED, NEON, 4XSTRETCH, URBAN+, ARDON SUMMER, SIRIUS, ORION, NAOS, STRETCH, EMERTONDAYBORO, CREMORNE, HANS vagy STANMORE munkaruhákat ajánljuk számodra.

 

Munkaruha kollekció

Gyártó: ARDON

COOL TREND

Hagyományos munkaruha kollekció, amely ötvözi a 100% pamut minőségét, kényelmet és modern dizájnt. A pamut természetes anyag, amelyet erőssége, remek nedvszívó képessége és viselés közben a nagyfokú kényelem jellemez. E sorozat jellemzői: kettős öltés, kontrasztos színű, fényvisszaverő elemek a maximális biztonság érdekében. Emellett praktikus lekerekített zsebvonalak, dupla térdszakaszok és multifunkcionális szerszámzsebek. Számos színkombinációban készül, kontrasztos kiegészítő színekkel. Ez a kollekció női és gyermek munkaruhákat is tartalmaz, továbbá mellényt, rövidnadrágot és meleg téli szetteket is.

Montérky do pasu COOL TREND Montérky s laclem COOL TREND Pracovní blůza COOL TREND Pracovní kraťasy COOL TREND Pracovní vesta COOL TREND
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkavédelmi mellény
VISION

Ez a sorozat jellegzetes sportos stílusú, függőleges vonalakkal. Számos technikai részletet tartalmaz, például a felső ujjainak szélességének beállítása vagy a felső hátuljának szellőzője. A nadrág hátsó derék része magasabb és rugalmas oldalsó betétekkel, anatómiailag kialakított bélésekkel rendelkezik, és megerősítést lehet beilleszteni a térd területére, továbbá nagyon praktikusak a réteges zsebek. A felső és a nadrág együttesen egy gyönyörű szettet hoznak létre. A kollekció nyári rövidnadrágot és mellényt is tartalmaz.

Montérky do pasu VISION Montérky s laclem VISION Montérková blůza VISION Pracovní kraťasy VISION Pracovní vesta VISION
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkavédelmi mellény
4TECH

Munkaruha enyhén sportos kivitelben, multifunkcionális zsebekkel és fényvisszaverő részekkel a maximális biztonság érdekében. Extra zsebek találhatóak rajta, trendi varrásokkal van díszítve, és hátul az ujjakon fényvisszaverő részek találhatóak a jobb láthatóság érdekében. A nadrágok és felsők mellett ez a kollekció rövidnadrágot és mellényt is tartalmaz.

Montérky do pasu 4TECH Montérky s laclem 4TECH Pracovní blůza 4TECH Pracovní kraťasy 4TECH
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág
R8ED

Prémium kollekció, amely ötvözi a funkcionalitást és a kiváló dizájnt. Apró kis részletek jellemzik, például fényvisszaverő részekkel és dekoratív mintákkal rendelkezik. Ergonomikus szabásával, technológiai szempontból kifinomult részleteivel és kiváló minőségével megfelel a legmagasabb színvonalú vállalati képviselésének is. A gyártás során magas minőségű anyagokat használtak, így a ruházat még nagy munkaterhelés esetén is megőrzi tulajdonságait. Ez a sorozat a professzionális ruházat modern trendjeit képviseli, ám emellett mégis gondoskodik a kényelemről. A kollekció deréknadrágot, nadrágot, felsőt és rövidnadrágot is tartalmaz.

Montérky do pasu R8ED Montérky s laclem R8ED Montérková blůza R8ED Pracovní kraťasy R8ED
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág
NEON

Dizájnos kollekció, amely trendi és ergonomikus szabásának köszönhetően tökéletesen illeszkedik. Kiváló minőségű és rendkívül szakadásálló anyagból készül. Annak érdekében, hogy munka közben is biztonságban legyél, élénk neonszínek és fényvisszaverő elemek kombinációjával egészítették ki az öltözéket, így rossz látási viszonyok között is jól látható leszel.

Montérky do pasu NEON Montérky s laclem Pracovní blůza NEON Pracovní kraťasy NEON
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág 3/4 munkanadrág
URBAN+

Modern és dizájnos kollekció, ergonomikusan kialakított karcsúsított szabással, amely tökéletesen illeszkedik a testhez. A megterhelt részek innovatív TABIFLEX® stretch anyagból készülnek, amely a legnehezebb munka során is maximális mozgásszabadságot biztosít. Ugyanakkor az anyag masszív, rendkívül kopásálló és szakadásálló. A vízlepergető kivitel, a felső és a nadrág cipzáras szellőzői pedig kifejezetten praktikusak.

Montérkové kalhoty URBAN+ Montérky s laclem URBAN+ Montérková blůza URBAN+ Pracovní kraťasy URBAN+
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág
SUMMER
Montérky do pasu ARDON®SUMMER Montérky s laclem ARDON®SUMMER Montérková blůza ARDON®SUMMER Pracovní kraťasy ARDON®SUMMER
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág
4XSTRETCH

A 4Xstretch® kollekció egy speciális, Amalytton® nevű sztreccs pamutszövetből készül. A legújabb pamutszövési technológiák felhasználásával fejlesztették ki, és kényelmes viseletet és kiváló műszaki paramétereket garantál. Ezen kívül a 4Xstretch® kollekció funkcionális betétjei Tabiflex® stretch anyagból készültek, amely mind a 4 irányban nyúlik, és rendkívül ellenálló a kopással és szakadással szemben, így még nagyobb kényelmet és rugalmasságot biztosít a megerőltető fizikai tevékenységek során is. A ruhadarab tökéletesen alkalmazkodik a mozgáshoz a precíz, ergonomikus, karcsú 3D szabásnak köszönhetően. Az innovatív anyagok biztosítják, hogy egyszerre rugalmas, légáteresztő és teljesen praktikus legyen. A tágas, többfunkciós zsebek rengeteg helyet biztosítanak a mobiltelefon és egyéb értéktárgyak számára. A ruházat fényvisszaverő és hi-viz kiegészítőket is tartalmaz, amelyek növelik a láthatóságot és ezáltal a biztonságot gyenge fényviszonyok között.

Pracovní kalhoty do pasu 4Xstretch Pracovní kalhoty s laclem 4Xstretch Pracovní blůza 4Xstretch
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső

Gyártó: CANIS

A CANIS SAFETY a.s. cég 1993-ban alakult, két magánszemély társulásaként. 2003-ban részvénytársasággá vált. Vezető cseh gyártó, importőr és forgalmazó, amely védő munkaeszközöket és segédeszközöket gyárt, amelyek biztosítják a munkahelyi biztonságot és védelmet. A cég saját szabadidő- és munkaruha választékát folyamatosan bővíti CXS márkanév alatt. Emmellett nagy presztízsű európai márkák forgalmazója is. Termékeiket magas minőség jellemzi, igazán kedvező áron.

Vásárolj kiváló minőségű és kényelmes munkaruhát - Canis safety - Munkaruha CXS remek áron.

ORION

A gyártó klasszikus kollekciója, amelyet folyamatosan fejleszt. A nagyobb biztonság érdekében a varrások fényvisszaverő csíkkal is rendelkeznek. Ezeknek a munkaruháknak átgondolt a kivitele, dupla öltésekkel rendelkezik, a ruhadarab minden részén több zseb található. A sorozatot széles színválaszték jellemzi. A kollekcióban deréknadrágot, kantáros nadrágot, felsőt, rövidnadrágot, mellényt és kezeslábast is találhatsz.

Montérkové kalhoty ORION TEODOR Montérkové kalhoty s laclem ORION KRYŠTOF Pracovní blůza ORION OTAKAR Pracovní kraťasy ORION DAVID Pracovní kombinéza ORION ADRIAN
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkavédelmi kezeslábas
SIRIUS

Ez a kollekció két sorozatból áll. Az egyik a BRIGHTON sorozat, amely a fekete és szürke színt jellegzetes sárga, narancssárga vagy piros színnel egészíti ki. Ezek nem csak a modern dizájn kedvéért vannak, hanem elsősorban a láthatóság és ezáltal a biztonság növelése érdekében. A SIRIUS sorozat elsősorban szürke-fekete anyagból készül, zöld vagy narancssárga kiegészítőkkel. A teljes kollekcióban sok többfunkciós zseb található, amely minden szakma számára megfelelő. A BRIGHTON sorozatban deréknadrág, kantáros nadrág és felső található. A SIRIUS sorozatban ugyanezek mellett rövidnadrágot és mellényt találhatsz a kínálatban.

Sirius Brighton kollekció

Pracovní kalhoty SIRIUS BRIGHTON Pracovní kalhoty s laclem SIRIUS BRIGHTON Montérková blůza SIRIUS BRIGHTON Pracovní kraťasy SIRIUS BRIGHTON
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

Sirius kollekció

Pracovní kalhoty SIRIUS NIKOLAS Pracovní kalhoty s laclem SIRIUS TRISTAN Montérková blůza SIRIUS LUCIUS Pracovní kraťasy SIRIUS ELIAS
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág
CXS LUXY

Ennek a sorozatnak 2 kollekciója van. A klasszikus, nagy múlttal rendelkező CXS LUXY számos terméket és színt kínál. A kollekció munkaruhája 100% pamut twill -ből készül. Az újabb CXS LUXY BRIGHT sorozat darabjait fényvisszaverő csíkokkal gazdagították, amelyeknek köszönhetően garantálható a megfelelő láthatóság és a nagyobb munkahelyi biztonság. A CXS LUXY sorozat deréknadrágból, kantáros nadrágból, felsőből, rövidnadrágból és kezeslábasból áll. A CXS LUXY BRIGHT sorozat derék nadrágot és felsőt tartalmaz.

Pracovní kalhoty CXS LUXY JOSEF Pracovní kalhoty s laclem CXS LUXY ROBIN Montérková blůza CXS LUXY EDA Pánské pracovní kraťasy CXS LUXY TOMÁŠ Pracovní kombinéza CXS LUXY ROBERT
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkavédelmi kezeslábas
CXS PHOENIX

Ezen a munkaruhák rendkívül légáteresztő anyagból készülnek, emellett ráadásul még kifejezett könnyű anyagból is. Ennek köszönhetően ezek a munkaruhák a meleg nyári napokon is kellemesek és kényelmesek. Nem csak nyári munkához ajánljuk, hanem egész évben, akár fűtött, magasabb hőmérsékletű helyiségekbe is megfelelőek.

Pracovní kalhoty CXS PHOENIX CEFEUS Pracovní kalhoty s laclem CXS PHOENIX CRONOS Pracovní blůza CXS PHOENIX PERSEUS Pracovní kraťasy PHOENIX ZEFYROS
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág
CXS STRETCH

Ez a kollekció helyezi a legnagyobb hangsúlyt a kényelemre munka során. Az elasztánnal dúsított anyag biztosítja, hogy a ruhadarabok rugalmasak, ennek köszönhetően nyúlnak ki. Szinte bármilyen munka közben lehetővé teszik a szabad mozgást. Érdemes megjegyezni, hogy modern színekből készül, fekete szín sárga kiegészítőkkel kombinálva. A kényelmes szabást és a részletesen kidolgozott zsebeket is érdemes megemlíteni. Ez a kollekció deréknadrágból, kantáros nadrágból és kabátból áll.

Montérkové kalhoty do pasu CXS STRETCH Montérkové kalhoty s laclem CXS STRETCH Montérková blůza CXS STRETCH Pracovní kraťasy CXS STRETCH
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág
CXS NAOS

Modern munkaruha kiváló minőségű és nagyon rugalmas 4-way stretch anyagból, amelynek magas nylontartalma garantálja a gyors száradást. Rugalmasságuknak, kényelmüknek és tartósságuknak köszönhetően ezek a nadrágok szinte minden olyan iparágban használhatók, ahol a mozgásszabadságon van a hangsúly.

Pracovní kalhoty CXS NAOS Pracovní blůza CXS NAOS Pracovní kraťasy CXS NAOS
Derekas munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

KÉK KLASSZIKUS

Azok számára, akik a régi jó klasszikusokat részesítik előnyben és nem igényelnek konkrétabb anyagokat és tulajdonságokat, a klasszikus kék pamut munkaruha tökéletes választás.

Pánské pracovní kalhoty MIREK Pánské pracovní kalhoty s laclem FRANTA Pánská pracovní blůza MIREK Pánská montérková souprava JARDA
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkaruha felső Munkaruha készlet

 

Gyártó: CERVA

A CERVA GROUP 1991 óta a munkahelyi biztonság és kényelem szimbóluma. Különböző szakmákhoz fejleszt védőfelszerelést. Tetőtől talpig felöltözteti a dolgozókat, az egyes szakmákra szabott biztonságot és kényelmet kihangsúlyozza, és folyamatosan továbbfejlesztve őket. Arra törekszik, hogy maximális biztonságot nyújtson, és hozzájárul a legfontosabbhoz - az emberi egészség - védelméhez.

EMERTON

A CERVA egyik legkelendőbb kollekciója, amelyet kiemelkedő tartósság és kényelmes szabás jellemez. Igényes munkakörülményekben is alkalmas. A nadrágoknál lehetőség van térdvédő behelyezésére. A kollekcióban választhat klasszikus népszerű színek és modern terepszínű színek közül. Ebben a kollekcióban az egyes ruhák téli kivitelben is elérhetőek.

Montérky do pasu EMERTON Montérky s laclem EMERTON
Derekas munkanadrág Kantáros munkanadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkaruha kezeslábas Munka mellény

DAYBORO

Ebből a kollekcióból származó munkaruhák rugalmas anyagból készülnek, amely maximális kényelmet biztosítanak bármilyen mozgás során. Modern szabásúak és a nadrág hossza akár 5 cm-rel meg is hosszabbítható. Ebben a kivitelben megvásárolható pulóver, softshell dzseki és téli kabát is.

Pánské montérky do pasu DAYBORO Pánské montérky s laclem DAYBORO Pánská pracovní blůza DAYBORO Pánské pracovní kraťasy DAYBORO
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

STANMORE

Rendkívül tartós és kényelmes 100% pamutból készült munkaruha kollekció, teljes fém cipzárakkal és patentokkal. A jobb láthatóság és a nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő tartozékokkal is rendelkezik. A nadrágoknál térdvédők behelyezésére is van lehetőség.

Montérky do pasu STANMORE Montérky s laclem STANMORE
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

NEURUM

Modern kollekció innovatív, rugalmas anyagból, amely garantálja a kényelmet bármilyen munka során. A nadrág szűkített szabásának és alacsonyabb rugalmas derekának köszönhetően remekül néz ki. A kollekción belül a Classic sorozatban klasszikus dizájn, a Camouflage sorozat modern terepszínű dizájnja közül választhat. A Denim sorozat farmerruházata is képviselteti magát ebben a kollekcióban. Ráadásul a kollekcióban megtalálhatóak a Performance sorozat specifikus nadrágjai és 3/4-es nadrágjai is - speciális funkcionális és extra rugalmas anyagból készülnek.

Pánské pracovní kalhoty NEURUM CLASSIC Pracovní blůza NEURUM CLASSIC Pracovní blůza s kapucí NEURUM CLASSIC Pracovní kraťasy NEURUM CLASSIC
Derekas munkaruha nadrág Munkaruha felső Munkaruha felső kapucnival Munkaruha rövidnadrág

CREMORNE

Ez a munkaruha kollekció magas pamuttartalmának köszönhetően nagyon kényelmes. Ugyanakkor az egyes modellek légáteresztőek és színtartók is. A nadrág hossza akár 5 cm-rel meghosszabbítható. Ráadásul téli modellek is találhatók ebben a kollekcióban.

Montérky do pasu CREMORNE Montérky s laclem CREMORNE Pracovní blůza CREMORNE Pracovní kraťasy CREMORNE
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

FF HANS

Kiváló minőségű, pamutból készült munkaruha klasszikus szabással, modern kivitelben és térdvédő behelyezési lehetőséggel. A nadrágok hossza akár 5 cm-rel meghosszabbítható.

Pánské pracovní kalhoty FF HANS Pánské pracovní kalhoty s laclem FF HANS Pánská pracovní blůza FF HANS
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkaruha felső

MAX SUMMER

Pánské pracovní kalhoty MAX SUMMER Pánské pracovní kalhoty s laclem MAX SUMMER Pánská pracovní blůza MAX SUMMER
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkaruha felső

Reméljük, hogy hasznosnak találtad ezt a cikket, és segített kiválasztani a legmegfelelőbb munkaruhát és védőfelszerelést.


Tetszik önnek a cikk?
Ossza meg barátaival

Részleg

Hogyan öltözzünk fel? Tanácsadás



Cikk írója
Monika Bečková Hloušková


Hozzászólások

Még nincs vélemény


Hozzászólást írni





Cikkek, amelyek érdekelhetnék önt 9

Hogyan lehet meghosszabbítani a ruhák élettartamát a szekrényben?

Hogyan lehet meghosszabbítani a ruhák élettartamát a szekrényben?

Veled is előfordult már, hogy az új ruhád nem maradt sokáig jó állapotú? Elveszíti a színét, összemegy, megnyúlik vagy…

További információ

Hogyan tudjuk kitisztítani a paradicsomfoltokat?

Hogyan tudjuk kitisztítani a paradicsomfoltokat?

A paradicsom a legkedveltebb zöldségek közé tartozik. Nyáron édes, illatos és frissítő. Jól illik salátákhoz, remek…

További információ

Ökológiai mosás? Egyszerű, hatékony és környezetbarát megoldások számodra!

Ökológiai mosás? Egyszerű, hatékony és környezetbarát megoldások számodra!

Lehet, hogy már sokat hallottál a környezetbarát mosásról, de még nem volt bátorságod kipróbálni valamelyik ökoterméket…

További információ

Hogyan érdemes kombinálni a ruhák színeit?

Hogyan érdemes kombinálni a ruhák színeit?

Szereted a színes ruhákat, de nem vagy biztos benne, hogy a színek passzolnak egymáshoz? Van egy egyszerű útmutatónk,…

További információ

Mi nem hiányozhat a ruhatáradból idén tavasszal?

Mi nem hiányozhat a ruhatáradból idén tavasszal?

Te is várod már, hogy tavasszal a nap meleg sugarai felmelegítsék tested és lelked? Szeretnéd új és divatos ruhákban…

További információ

Hogyan öltözzünk fel esőben?

Hogyan öltözzünk fel esőben?

Esik az eső, de neked mégis ki kell menned? Félsz, hogy elered az eső, miközben éppen sétálsz a szabadban? Készülj fel,…

További információ

Hogyan válasszuk ki a számunkra ideális sapkát?

Hogyan válasszuk ki a számunkra ideális sapkát?

A sapka az egyik kedvenc divatos kiegészítőd? Vagy úgy érzed, hogy egyik sem áll igazán jól neked? Lehet, hogy csak nem…

További információ

Minőségi outdoor ruházat a természetbe?

Minőségi outdoor ruházat a természetbe?

Aki a természetbe készül, annak jó minőségű ruházatot és lábbelit kell viselnie, amely nem hagyja, hogy az időjárás…

További információ

Fitness ruházat az edzőterembe

Fitness ruházat az edzőterembe

Testmozgással teszünk valamit az egészségünkért, és a felszabaduló endorfinoknak köszönhetően az elménkért is. Jobban…

További információ