Kedves vásárlóink, közeleg a karácsony, és mint minden évben, most is 2022 január végéig meghosszabbítottuk az ajándékok visszaküldésének lehetőségét.
Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(He-Pi, 8:00 - 16:00)
0 0 Ft
ÁFA -t beleértve

Tanácsadás 16. 2. 2018

Dolgozzon kényelmesen, avagy hogyan kell kiválasztani a megfelelő munkaruhát

Ahogy a közmondás is mondja: „Nincs rózsa tövis nélkül.” Bár mindent meg kell érdemelni, ez nem azt jelenti, hogy nem érezheti magát jól és kényelmesen közben. Legalábbis a ruházat szempontjából. Ezért nélkülözhetetlen a helyes ruházat kiválasztás. Ha nem biztos benne, ez a rövid cikk segíthet a megfelelő döntés meghozatalában.


  1. Dolgozzon kényelmesen, avagy hogyan kell kiválasztani a megfelelő munkaruhátMunkakörnyezet
  2. Anyag
  3. Munkaruha típus
  4. Méret
  5. Ardon gyártó
  6. Canis gyártó

A munkaruha kiválasztásakor mindenképpen kövesse a következő paramétereketet:

Környezet

A munkaruha kiválasztásának fontos kritériuma az, hogy milyen környezetben fogja viselni. Ha elsősorban beltérben mozog, akkor biztosan remek lesz a néhány klasszikus munkaruhánk egyike, amelyek mindennapi használatra alkalmasak. De sok munkánál előfordulhat, főleg nyáron, hogy a műhelyben elviselhetetlen a meleg. Ebben az esetben javasoljuk, hogy viseljen inkább munkarövidnadrágot ahelyet, hogy a hosszú nadrágot feltűri. Egy teljesen más kategória a hegesztők és kovácsok munkaruhája.

Éppen ellenkezőleg, a téli hónapokban vagy az állandóan hideg munkakörnyezet esetében válasszon inkább az általunk kínált meleg munkaruhák közül. Vagy például a mellény elegendő lehet a hát rész részleges felmelegítéséhez.

Anyag

A legtöbb esetben a munkaruha különböző kevert anyagból készül, többekközött poliészter és pamut változó arányban van jelen, vagy tiszta pamutból.

Munkaruha típusok

Az alapján, hogy mennyire praktikus vagy tisztán kényelmi okokból választhat a derék munkaruha, munkaruha szett, munkaoverall vagy a kantáros munkaruha közül - kiváló minőségű és tartós.

 

          Derekas munkavédelmi nadrág COOL TREND                        Kantáros munkavédelmi nadrág VISION                           Férfi munkaruha készlet JARDA                      Munkavédelmi kezeslábas CXS LUXY ROBERT

     derék munkaruha             kantáros munkaruha                   szett                              munkaoverall

 

Megfelelő méret

Minden munkaruhánál megtalálhatja a hozzávetőleges mérettáblázatot. A méret kiválasztása előtt gondosan mérje le magát. Így pontosan megtudhatja, hogy milyen hosszú vagy széles munkaruhára van szüksége a mérettáblázat alapján.

Kényelem mindenekelőtt

Ha gyakran vagy sokáig térdelnie kell a munkahelyen, akkor a munkaruha kiválasztásának egyik fontos tényezője lehet a térdvédő. Ebben az esetben a VISION, 4TECH, R8ED, SIRIUS, ORION vagy STRETCH munkaruhákat ajánljuk.

 

Munkaruha sorozatok

Gyártó: ARDON

COOL TREND

Hagyományos munkaruha kollekció, amely ötvözi a 100% pamut minőségét, kényelmet és eredeti dizájnt. A pamut természetes anyag, melyet erőssége, abszorbenciája és viselési kényelme jellemzi. E sorozat jellemzői: kettős öltés, kontrasztos színű, fényvisszaverő részlet a maximális biztonság érdekében, lekerekített zsebvonalak, dupla térdszakaszok és multifunkcionális szerszámzsebek. Számos színkombinációban készül, kontrasztos kiegészítő színekkel. Ez a kollekció női és gyermekek munkaruhákat is tartalmaz, továbbá mellényét, rövidnadrágot és meleg téli sorozatot is.

  Derekas munkavédelmi nadrág COOL TREND                    Kantáros munkavédelmi nadrág COOL TREND                    Munkavédelmi felső COOL TREND                    Munkavédelmi rövidnadrág COOL TREND                    Munkavédelmi mellény COOL TREND

 

VISION

Ez a sorozat jellegzetes sportstílusú, függőleges vonalakkal. Számos technikai részletet tartalmaz, például a felső ujjainak szélességének beállítása vagy a felső hátuljának szellőzője. A nadrág hátsó derék része magasabb és rugalmas oldalsó betétekkel, anatómiailag kialakított bélésekkel rendelkezik, és megerősítést lehet beilleszteni a térd területére, továbbá megemlítjuk a réteges zsebeket. A felső és a nadrág együttesen egy gyönyörű szettet hoznak létre. A kollekció nyári rövidnadrágot és mellényt is tartalmaz.

Derekas munkavédelmi nadrág VISION                    Kantáros munkavédelmi nadrág VISION                    Munkavédelmi felső VISION                    Munkavédelmi rövidnadrág VISION                    Munkavédelmi mellény VISION

4TECH

Munkaruha enyhén sportos kivitelben, multifunkcionális zsebekkel és fényvisszaverő részekkel a maximális biztonság érdekében. Érdekes megoldás a zsebek cipzáránál, trendi varrások és hátul az ujjakon fényvisszaverő részek. A nadrág és felső mellett ez a kollekció rövidnadrágot és mellényt is kínál.

Derekas munkavédelmi nadrág 4TECH                    Kantáros munkavédelmi nadrág 4TECH                    Munkavédelmi felső 4TECH                    Munkavédelmi rövidnadrág 4TECH                    Munkavédelmi mellény 4TECH

 

R8ED

Prémium kollekció, amely ötvözi a funkcionalitást és a kiváló dizájnt. Apró kis részletek jellemzik, például fényvisszaverő részek és dekoratív mintákkal rendelkezik. Ergonómikus szabássával, technológiai szempontból kifinomult részleteivel és kiváló minőségével megfelel a legmagasabb színvonalú vállalati bemutatásnak. A gyártás során a legmagasabb minőségű anyagokat használták, így a ruházat még nagy munkaterhelés esetén is megőrzi tulajdonságait. Ez a sorozat a professzionális ruházat modern trendjeit képviseli, ám ezzel mégis gondoskodik a kényelemről. Az ajánlat deréknadrágot, nadrágot, felsőt és rövidnadrágot tartalmaz.

Derekas munkavédelmi nadrág R8ED                    Kantáros munkavédelmi nadrág R8ED                    Munkavédelmi felső R8ED                    Munkavédelmi rövidnadrág R8ED

 

Gyártó: CANIS

Vásároljon kiváló minőségű és kényelmes munkaruhát - Canis safety - Munkaruha CXS remek áron.

ORION

E gyártó hagyományos kollekciója, amelyet folyamatosan fejleszt. A nagyobb biztonság érdekében a varratok fényvisszaverő csíkkal rendelkeznek. Ezeknek a munkaruháknak átgondolt a kivitele, dupla öltésekkel rendelkeznek, a ruhadarab minden részén több zseb található és ezt a sorozatot széles színválaszték jellemzi. A kollekcióban deréknadrágot, kantáros nadrágot, felsőt, rövidnadrágot, mellényt és kezeslábast is találhat.

Munkaruha nadrág ORION TEODOR               Kantáros munkaruha nadrág ORION KRYSTOF               Munkavédelmi felső ORION OTAKAR               Munkavédelmi rövidnadrág ORION DAVID                              Munkavédelmi kezeslábas ORION ADRIAN

SIRIUS

Ez a sor két sorozatból áll. Az egyik a BRIGHTON sorozat, amely a fekete és szürke színt jellegzetes sárga, narancssárga vagy piros színnel egészíti ki. Ezek nem csak a modern dizájn kedvéért vannak itt, hanem elsősorban a láthatóság és ezáltal a biztonság növelése érdekében. A SIRIUS sorozat elsősorban szürke-fekete anyagból készül, zöld vagy narancssárga kiegészítőkkel. A teljes kollekcióban sok többfunkciós zseb található, amely minden szakma számára megfelelő. A BRIGHTON sorozatban deréknadrág, kantáros nadrág és felső található. A SIRIUS sorozatban ugyanazt plusz, rövidnadrágot és mellényt találhat.

Munkavédelmi nadrág SIRIUS BRIGHTON                    Kantáros munkavédelmi nadrág SIRIUS TRISTAN                  Munkavédelmi felső SIRIUS BRIGHTON                      Munkavédelmi rövidnadrág SIRIUS ELIAS                    

CXS LUXY

Ennek a sorozatnak 2 kollekciója van. A klasszikus, hosszú hagyománnyal rendelkező CXS LUXY számos terméket és színt kínál. A kollekció munkaruhája 100% pamut twillből készül. Az újabb CXS LUXY BRIGHT sorozat darabjait fényvisszaverő csíkokkal gazdagították, amelyeknek köszönhetően garantálható a megfelelő láthatóság és a nagyobb munkahelyi biztonság. A CXS LUXY sorozat deréknadrágból, kantáros nadrágból, felsőből, rövidnadrágból és kezeslábasból áll. A CXS LUXY BRIGHT sorozat derék nadrágot és felsőt tartalmaz.

 

Munkavédelmi nadrág CXS LUXY JOSEF                    Kantáros munkavédelmi nadrág CXS LUXY ROBIN                    Munkavédelmi felső CXS LUXY EDA                    Férfi munkavédelmi rövidnadrág CXS LUXY TOMÁŠ                    Munkavédelmi kezeslábas CXS LUXY ROBERT

CXS PHOENIX

Ezen munkaruhák rendkívül légáteresztő anyagból készülnek, amely szintén könnyű. Ennek köszönhetően ezek a munkaruhák a meleg nyári napokon is kellemesek és kényelmesek. Nem csak nyári munkához ajánljuk, hanem egész évben fűtött, magasabb hőmérsékletű helyiségekben is alkalmasak.

          Munkavédelmi nadrág CXS PHOENIX CEFEUS                           Kantáros munkavédelmi nadrág CXS PHOENIX CRONOS                       Munkavédelmi felső CXS PHOENIX PERSEUS                     Munkavédelmi rövidnadrág PHOENIX ZEFYROS

CXS STRETCH

Ez a kollekció helyezi a legnagyobb hangsúlyt a kényelemre munka során. Az elasztánnal dúsított anyag biztosítja, hogy a ruhadarabok rugalmasak és nem nyúlnak ki. Szinte bármilyen munka közben lehetővé teszik a szabad mozgást. Érdemes megjegyezni a modern színeket is, fekete szín sárga kiegészítőkkel kombinálva, a kényelmes szabást és a részletesen kidolgozott zsebeket. Ez a kollekció deréknadrágból, kantáros nadrágból és felsőből áll.

Munkavédelmi derék nadrág CXS STRETCH                         Kantáros munkavédelmi nadrág CXS STRETCH                     Munkavédelmi felső CXS STRETCH                        Munkavédelmi rövidnadrág CXS STRETCH

 

KÉK KLASSZIKUS

Azok számára, akik a régi jó klasszikusokat részesítik előnyben és nem igényelnek konkrétabb anyagokat és tulajdonságokat, a klasszikus kék pamut munkaruha tökéletes választás.

Férfi munkavédelmi nadrág MIREK                    Férfi munkaruha készlet JARDA                    Férfi kantáros munkavédelmi nadrág FRANTA                    Férfi munkaruha felső MIREK

 

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket, és segített önnek kiválasztani a legmegfelelőbb munkaruhát és védőfelszerelést.


Tetszik önnek a cikk?
Ossza meg barátaival

Részleg

TanácsadásCikk írója
Monika Bečková Hloušková


Hozzászólások

Még nincs vélemény


Hozzászólást írni

Cikkek, amelyek érdekelhetnék önt 9

Utolsó pillanatban készült 5 halloween jelmez

Utolsó pillanatban készült 5 halloween jelmez

Halloween partira készül, de nem szeretne drága jelmezeket vásárolni, kölcsönözni vagy készíteni? Nem probléma. Ha egy…

További információ

Ismeri ezeket a divatstílusokat?

Ismeri ezeket a divatstílusokat?

Halhatatlan és új divatstílusok. A modern trendek és jelen korszak jellemzik az öltözködés módját. Van, aki követi őket…

További információ

Két generáció, egy outfit

Két generáció, egy outfit

Úgy érzi, hogy anya és lánya nem viselhetik ugyanazt? Akkor megpróbáljuk meggyőzni önt az ellenkezőjéről. Nagyon sok…

További információ

Hogyan kell viselni a melegítő nadrágot? Lehet stílusosan is

Hogyan kell viselni a melegítő nadrágot? Lehet stílusosan is

Lehet, hogy már ön is felfigyelt arra, hogy manapság sokkal több embert láthatunk melegítő nadrágban az utcán. A modern…

További információ

8 tipp a fehér póló viseléséhez

8 tipp a fehér póló viseléséhez

Észrevette már, milyen gyakran töltjük fel ruhásszekrényeinket új darabokkal, amelyek egyáltalán nem illenek egymáshoz?…

További információ

Hogyan tisztítsuk a hipermangán foltokat

Hogyan tisztítsuk a hipermangán foltokat

A fertőtlenítés rendkívül fontos az egészség szempontjából. Az egyik remek antiszeptikus szer a hipermangán, melynek…

További információ

Hogyan távolítsuk el a propolisz foltokat

Hogyan távolítsuk el a propolisz foltokat

Méhészkedik? Vagy szeret természetes kozmetikumokat és propoliszt tartalmazó termékeket gyártani? Akkor bizonyosan…

További információ

Hogyan élvezhetjük a túrázást vagy a sétát a jobb immunitás érdekében

Hogyan élvezhetjük a túrázást vagy a sétát a jobb immunitás érdekében

Szeret túrázni? A túrázás és általában a gyaloglás a legtermészetesebb mozgás számunkra. Nemcsak az egészségünkre van…

További információ

Mennyi móka vár a gyerekekre a kertben? Hagyja őket ültetni, építeni vagy festeni.

Mennyi móka vár a gyerekekre a kertben? Hagyja őket ültetni, építeni vagy festeni.

Gyermekei szó szerint fáradhatatlanok, és kimerített már minden ötletet a szórakoztatásukra? Odakint számtalan…

További információ