Tisztelt Vásárlók, közeledik a karácsony és szeretnénk meghosszabbítani a termékvisszaküldésre kiszabott határidőt 2023 január végéig.
Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(H-P, 8:00 - 16:00)
0 0 Ft
ÁFA -t beleértve

Tanácsadás 16. 2. 2018

Dolgozzon kényelmesen, avagy hogyan kell kiválasztani a megfelelő munkaruhát

Ahogy a közmondás is mondja: „Nincs rózsa tövis nélkül.” Bár mindent meg kell érdemelni, ez nem azt jelenti, hogy nem érezheti magát jól és kényelmesen közben. Legalábbis a ruházat szempontjából. Ezért nélkülözhetetlen a helyes ruházat kiválasztás. Ha nem biztos benne, ez a rövid cikk segíthet a megfelelő döntés meghozatalában.


  1. Dolgozzon kényelmesen, avagy hogyan kell kiválasztani a megfelelő munkaruhátMunkakörnyezet
  2. Anyag
  3. Munkaruha típus
  4. Méret
  5. Ardon gyártó
  6. Canis gyártó
  7. Cerva gyártó

A munkaruha kiválasztásakor mindenképpen kövesse a következő paramétereket:

Környezet

A munkaruha kiválasztásának fontos kritériuma az, hogy milyen környezetben fogja viselni. Ha elsősorban beltérben mozog, akkor biztosan remek lesz a néhány klasszikus munkaruhánk egyike, amelyek mindennapi használatra alkalmasak. De sok munkánál előfordulhat, főleg nyáron, hogy a műhelyben elviselhetetlen a meleg. Ebben az esetben javasoljuk, hogy viseljen inkább munkarövidnadrágot ahelyett, hogy a hosszú nadrágot feltűri. Egy teljesen más kategória a hegesztők és kovácsok munkaruhája.

Éppen ellenkezőleg, a téli hónapokban vagy az állandóan hideg munkakörnyezet esetében válasszon inkább az általunk kínált meleg munkaruhák közül. Vagy például a mellény elegendő lehet a hát rész részleges felmelegítéséhez.

Anyag

A legtöbb esetben a munkaruha különböző kevert anyagból készül, többek között poliészter és pamut változó arányban van jelen, vagy tiszta pamutból.

Munkaruha típusok

Az alapján, hogy mennyire praktikus vagy tisztán kényelmi okokból választhat a derék munkaruha, munkaruha szett, munkaoverall vagy a kantáros munkaruha közül - kiváló minőségű és tartós.

Montérky do pasu R8ED Montérky s laclem VISION Pánská montérková souprava JARDA Pracovní kombinéza CXS LUXY ROBERT
Derék munkaruha nadrág  Kantáros munkaruha nadrág Szett Munkaruha kezeslábas

 

Megfelelő méret

Minden munkaruhánál megtalálhatja a hozzávetőleges mérettáblázatot. A méret kiválasztása előtt gondosan mérje le magát. Így pontosan megtudhatja, hogy milyen hosszú vagy széles munkaruhára van szüksége a mérettáblázat alapján.

Kényelem mindenekelőtt

Ha gyakran vagy sokáig térdelnie kell a munkahelyen, akkor a munkaruha kiválasztásának egyik fontos tényezője lehet a térdvédő. Ebben az esetben a VISION, 4TECH, R8ED, SIRIUS, ORION, NAOS, STRETCH, EMERTON vagy STANMORE munkaruhákat ajánljuk.

 

Munkaruha sorozatok

Gyártó: ARDON

COOL TREND

Hagyományos munkaruha kollekció, amely ötvözi a 100% pamut minőségét, kényelmet és eredeti dizájnt. A pamut természetes anyag, melyet erőssége, remek nedvszívó képessége és viselési kényelme jellemzi. E sorozat jellemzői: kettős öltés, kontrasztos színű, fényvisszaverő részlet a maximális biztonság érdekében, lekerekített zsebvonalak, dupla térdszakaszok és multifunkcionális szerszámzsebek. Számos színkombinációban készül, kontrasztos kiegészítő színekkel. Ez a kollekció női és gyermekek munkaruhákat is tartalmaz, továbbá mellényét, rövidnadrágot és meleg téli sorozatot is.

Montérky do pasu COOL TREND Montérky s laclem COOL TREND Pracovní blůza COOL TREND Pracovní kraťasy COOL TREND Pracovní vesta COOL TREND
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkavédelmi mellény
VISION

Ez a sorozat jellegzetes sportstílusú, függőleges vonalakkal. Számos technikai részletet tartalmaz, például a felső ujjainak szélességének beállítása vagy a felső hátuljának szellőzője. A nadrág hátsó derék része magasabb és rugalmas oldalsó betétekkel, anatómiailag kialakított bélésekkel rendelkezik, és megerősítést lehet beilleszteni a térd területére, továbbá nagyon praktikusak a réteges zsebek. A felső és a nadrág együttesen egy gyönyörű szettet hoznak létre. A kollekció nyári rövidnadrágot és mellényt is tartalmaz.

Montérky do pasu VISION Montérky s laclem VISION Montérková blůza VISION Pracovní kraťasy VISION Pracovní vesta VISION
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkavédelmi mellény
4TECH

Munkaruha enyhén sportos kivitelben, multifunkcionális zsebekkel és fényvisszaverő részekkel a maximális biztonság érdekében. Érdekes megoldás a zsebek cipzáránál, trendi varrások és hátul az ujjakon fényvisszaverő részek. A nadrág és felső mellett ez a kollekció rövidnadrágot és mellényt is kínál.

Montérky do pasu 4TECH Montérky s laclem 4TECH Pracovní blůza 4TECH Pracovní kraťasy 4TECH Pracovní vesta 4TECH
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkavédelmi mellény
R8ED

Prémium kollekció, amely ötvözi a funkcionalitást és a kiváló dizájnt. Apró kis részletek jellemzik, például fényvisszaverő részek és dekoratív mintákkal rendelkezik. Ergonomikus szabásával, technológiai szempontból kifinomult részleteivel és kiváló minőségével megfelel a legmagasabb színvonalú vállalati bemutatásnak. A gyártás során a legmagasabb minőségű anyagokat használták, így a ruházat még nagy munkaterhelés esetén is megőrzi tulajdonságait. Ez a sorozat a professzionális ruházat modern trendjeit képviseli, ám ezzel mégis gondoskodik a kényelemről. Az ajánlat deréknadrágot, nadrágot, felsőt és rövidnadrágot tartalmaz.

Montérky do pasu R8ED Montérky s laclem R8ED Montérková blůza R8ED Pracovní kraťasy R8ED
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág
NEON

Dizájnos kollekció, amely mindig jól néz ki és ergonomikus szabásának köszönhetően tökéletesen illeszkedik. Kiváló minőségű és rendkívül szakadásálló anyagból készül. A fokozott biztonság érdekében munka közben élénk neonszínek és fényvisszaverő elemek kombinációjával készül, így mindig jól látható lesz.

Montérky do pasu NEON Montérky s laclem Pracovní blůza NEON Pracovní kraťasy NEON
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág 3/4 munkanadrág
URBAN+

Modern és dizájnos kollekció, ergonomikusan kialakított karcsúsított szabással, amely tökéletesen illeszkedik a testhez. A megterhelt részek innovatív TABIFLEX® stretch anyagból készülnek, amely a legnehezebb munka során is maximális mozgásszabadságot biztosít. Ugyanakkor robusztus, rendkívül kopásálló és szakadásálló. A vízlepergető kivitel, a felső és a nadrág cipzáras szellőzői pedig nagyon praktikusak.

Montérkové kalhoty URBAN+ Montérky s laclem URBAN+ Montérková blůza URBAN+ Pracovní kraťasy URBAN+
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

Gyártó: CANIS

A CANIS SAFETY a.s. cég 1993-ban alakult, két magánszemély társulásaként. 2003-ban pedig részvénytársasággá vált. Vezető Cseh gyártó, importőr és forgalmazó a védő munkaeszközöket és segédeszközöket, amelyek biztosítják a munkahelyi biztonságot és egészségvédelmet. A cég saját szabadidő- és munkaválasztékát fejleszti ,terméklistáján a CXS márkanév alatt. A presztízsű európai márkák forgalmazója is. Termékeiket magas minőség jellemzi, nagyon kedvező áron.

Vásároljon kiváló minőségű és kényelmes munkaruhát - Canis safety - Munkaruha CXS remek áron.

ORION

E gyártó hagyományos kollekciója, amelyet folyamatosan fejleszt. A nagyobb biztonság érdekében a varratok fényvisszaverő csíkkal rendelkeznek. Ezeknek a munkaruháknak átgondolt a kivitele, dupla öltésekkel rendelkeznek, a ruhadarab minden részén több zseb található és ezt a sorozatot széles színválaszték jellemzi. A kollekcióban deréknadrágot, kantáros nadrágot, felsőt, rövidnadrágot, mellényt és kezeslábast is találhat.

Montérkové kalhoty ORION TEODOR Montérkové kalhoty s laclem ORION KRYŠTOF Pracovní blůza ORION OTAKAR Pracovní kraťasy ORION DAVID Pracovní kombinéza ORION ADRIAN
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkavédelmi kezeslábas
SIRIUS

Ez a sor két sorozatból áll. Az egyik a BRIGHTON sorozat, amely a fekete és szürke színt jellegzetes sárga, narancssárga vagy piros színnel egészíti ki. Ezek nem csak a modern dizájn kedvéért vannak itt, hanem elsősorban a láthatóság és ezáltal a biztonság növelése érdekében. A SIRIUS sorozat elsősorban szürke-fekete anyagból készül, zöld vagy narancssárga kiegészítőkkel. A teljes kollekcióban sok többfunkciós zseb található, amely minden szakma számára megfelelő. A BRIGHTON sorozatban deréknadrág, kantáros nadrág és felső található. A SIRIUS sorozatban ugyanazt plusz, rövidnadrágot és mellényt találhat.

Sirius Brighton kollekció

Pracovní kalhoty SIRIUS BRIGHTON Pracovní kalhoty s laclem SIRIUS BRIGHTON Montérková blůza SIRIUS BRIGHTON Pracovní kraťasy SIRIUS BRIGHTON
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

Sirius kollekció

Pracovní kalhoty SIRIUS NIKOLAS Pracovní kalhoty s laclem SIRIUS TRISTAN Montérková blůza SIRIUS LUCIUS Pracovní kraťasy SIRIUS ELIAS
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág
CXS LUXY

Ennek a sorozatnak 2 kollekciója van. A klasszikus, hosszú hagyománnyal rendelkező CXS LUXY számos terméket és színt kínál. A kollekció munkaruhája 100% pamut twill -ből készül. Az újabb CXS LUXY BRIGHT sorozat darabjait fényvisszaverő csíkokkal gazdagították, amelyeknek köszönhetően garantálható a megfelelő láthatóság és a nagyobb munkahelyi biztonság. A CXS LUXY sorozat deréknadrágból, kantáros nadrágból, felsőből, rövidnadrágból és kezeslábasból áll. A CXS LUXY BRIGHT sorozat derék nadrágot és felsőt tartalmaz.

Pracovní kalhoty CXS LUXY JOSEF Pracovní kalhoty s laclem CXS LUXY ROBIN Montérková blůza CXS LUXY EDA Pánské pracovní kraťasy CXS LUXY TOMÁŠ Pracovní kombinéza CXS LUXY ROBERT
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkavédelmi kezeslábas
CXS PHOENIX

Ezen munkaruhák rendkívül légáteresztő anyagból készülnek, amely szintén könnyű. Ennek köszönhetően ezek a munkaruhák a meleg nyári napokon is kellemesek és kényelmesek. Nem csak nyári munkához ajánljuk, hanem egész évben fűtött, magasabb hőmérsékletű helyiségekben is alkalmasak.

Pracovní kalhoty CXS PHOENIX CEFEUS Pracovní kalhoty s laclem CXS PHOENIX CRONOS Pracovní blůza CXS PHOENIX PERSEUS Pracovní kraťasy PHOENIX ZEFYROS
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág
CXS STRETCH

Ez a kollekció helyezi a legnagyobb hangsúlyt a kényelemre munka során. Az elasztánnal dúsított anyag biztosítja, hogy a ruhadarabok rugalmasak és nem nyúlnak ki. Szinte bármilyen munka közben lehetővé teszik a szabad mozgást. Érdemes megjegyezni a modern színeket is, fekete szín sárga kiegészítőkkel kombinálva, a kényelmes szabást és a részletesen kidolgozott zsebeket. Ez a kollekció deréknadrágból, kantáros nadrágból és felsőből áll.

Montérkové kalhoty do pasu CXS STRETCH Montérkové kalhoty s laclem CXS STRETCH Montérková blůza CXS STRETCH Pracovní kraťasy CXS STRETCH
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

 

KÉK KLASSZIKUS

Azok számára, akik a régi jó klasszikusokat részesítik előnyben és nem igényelnek konkrétabb anyagokat és tulajdonságokat, a klasszikus kék pamut munkaruha tökéletes választás.

Pánské pracovní kalhoty MIREK Pánské pracovní kalhoty s laclem FRANTA Pánská pracovní blůza MIREK Pánská montérková souprava JARDA
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkaruha felső Munkaruha készlet

 

Gyártó: CERVA

A CERVA GROUP 1991 óta a munkahelyi biztonság és kényelem szimbóluma. Különböző szakmákhoz fejleszt védőfelszerelést. Tetőtől talpig felöltözteti a dolgozókat, az egyes szakmákra szabott biztonságot és kényelmet kihangsúlyozza, és folyamatosan továbbfejlesztve őket. Arra törekszik, hogy maximális biztonságot nyújtson, és hozzájárul a legfontosabb dolog - az emberi egészség - védelméhez.

EMERTON

A CERVA egyik legkelendőbb kollekciója, amelyet kiemelkedő tartósság és kényelmes szabás jellemez. Igényes munkakörülményekre is alkalmas. A nadrágoknál lehetőség van térdvédő behelyezésére. A kollekcióban választhat klasszikus népszerű színek és modern terepszínű dizájnos színek közül. Ebben a kollekcióban megvásárolhatja az egyes ruhák téli változatát is.

Montérky do pasu EMERTON Montérky s laclem EMERTON
Derekas munkanadrág Kantáros munkanadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág Munkaruha kezeslábas Munka mellény

DAYBORO

Ebből a kollekcióból származó munkaruhák rugalmas anyagból készülnek, amely maximális kényelmet biztosít bármilyen mozgás során. Modern szabásúak és a nadrág hossza akár 5 cm-rel meghosszabbítható. Ugyanabban a kivitelben megvásárolható pulóver, softshell dzseki és téli kabát is.

Pánské montérky do pasu DAYBORO Pánské montérky s laclem DAYBORO Pánská pracovní blůza DAYBORO Pánské pracovní kraťasy DAYBORO
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

STANMORE

Rendkívül tartós és kényelmes 100% pamutból készült munkaruha kollekció, teljes fém cipzárakkal és patentokkal. A jobb láthatóság és a nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő tartozékokkal is rendelkeznek. A nadrágoknál térdvédők behelyezésére is van lehetőség.

Montérky do pasu STANMORE Montérky s laclem STANMORE
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

NEURUM

Nagyon modern kollekció innovatív, rugalmas anyagból, amely garantálja a kényelmet bármilyen munka során. A nadrág szűkített szabásának és alacsonyabb rugalmas derekának köszönhetően remekül néz ki. A kollekción belül a Classic sorozatban klasszikus dizájn, a Camouflage sorozat modern terepszínű dizájnja közül választhat. A Denim sorozat farmerruházata is képviselteti magát ebben a kollekcióban. Ebben a kollekcióban megtalálhatóak a Performance sorozat specifikus nadrágjai és 3/4-es nadrágjai is - speciális funkcionális és extra rugalmas anyagból készülnek.

Pánské pracovní kalhoty NEURUM CLASSIC Pracovní blůza NEURUM CLASSIC Pracovní blůza s kapucí NEURUM CLASSIC Pracovní kraťasy NEURUM CLASSIC
Derekas munkaruha nadrág Munkaruha felső Munkaruha felső kapucnival Munkaruha rövidnadrág

CREMORNE

Ez a munkaruha kollekció magas pamuttartalmának köszönhetően nagyon kényelmes. Ugyanakkor az egyes modellek légáteresztőek és színtartók is. A nadrág hossza akár 5 cm-rel meghosszabbítható. Ráadásul téli modellek is találhatók ebben a kollekcióban.

Montérky do pasu CREMORNE Montérky s laclem CREMORNE Pracovní blůza CREMORNE Pracovní kraťasy CREMORNE
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkavédelmi felső Munkavédelmi rövidnadrág

FF HANS

Kiváló minőségű, pamutból készült munkaruha klasszikus szabással, modern kivitelben és térdvédő behelyezési lehetőséggel. A nadrágok hossza akár 5 cm-rel meghosszabbítható.

Pánské pracovní kalhoty FF HANS Pánské pracovní kalhoty s laclem FF HANS Pánská pracovní blůza FF HANS
Derekas munkaruha nadrág Kantáros munkaruha nadrág Munkaruha felső

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a cikket, és segített önnek kiválasztani a legmegfelelőbb munkaruhát és védőfelszerelést.


Tetszik önnek a cikk?
Ossza meg barátaival

Részleg

TanácsadásCikk írója
Monika Bečková Hloušková


Hozzászólások

Még nincs vélemény


Hozzászólást írni

Cikkek, amelyek érdekelhetnék önt 9

Minőségi outdoor ruházat a természetbe?

Minőségi outdoor ruházat a természetbe?

Aki a természetbe készül, annak jó minőségű ruházatot és lábbelit kell viselnie, amely nem hagyja, hogy az időjárás…

További információ

Fitness ruházat az edzőterembe

Fitness ruházat az edzőterembe

Testmozgással teszünk valamit az egészségünkért, és a felszabaduló endorfinoknak köszönhetően az elménkért is. Jobban…

További információ

A legismertebb textilipari tanúsítványok áttekintése

A legismertebb textilipari tanúsítványok áttekintése

Ismeri a ruházaton és textiltermékeken található különböző tanúsítványokat? Ha nem, akkor összeállítottunk egy listát a…

További információ

Milyen a fiatal, nem csak a Z generáció, divat?

Milyen a fiatal, nem csak a Z generáció, divat?

Amikor az ember fiatal, szinte bármit felvehet. Az öltözködésben a fantáziának nincsenek határai, és fiatal korban…

További információ

Kerékpáros ruházat

Kerékpáros ruházat

A kerékpározás kétségtelenül az egyik legnépszerűbb sporttevékenység. A kerékpározás fenntartja a kiváló fizikai…

További információ

Hogyan lehet eltávolítani a cseresznyefoltokat

Hogyan lehet eltávolítani a cseresznyefoltokat

Ki ne szeretné a cseresznyét? Nem csak az íze csodálatos, de különböző vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz,…

További információ

Hogyan válasszunk talpbetétet?

Hogyan válasszunk talpbetétet?

A minőségi és kényelmes lábbeli nélkülözhetetlen. De gyakran ez nem elég ahhoz, hogy a lábak egészségesek maradjanak,…

További információ

Hogyan válasszunk megfelelő munkaruhát?

Hogyan válasszunk megfelelő munkaruhát?

Akár szeret otthon barkácsolni, akár kihívásokkal teli környezetben dolgozó szakember, biztosan értékelni fogja a…

További információ

Hogyan lehet eltávolítani a körömlakkot a ruhákról

Hogyan lehet eltávolítani a körömlakkot a ruhákról

A kedvenc színével és átlátszó körömlakkal ápolt manikűrözött körmök biztosan a tökéletes megjelenés nélkülözhetetlen…

További információ