Kategóriák


Szállítási költségCsere és a termék visszaküldése

Abban az esetben ,ha az áru valamilyen okból nem felelnek meg Önnek, visszaküldheti nekünk. A kiküldtött termékekkel együtt visszatérési nyomtatványt küldünk ki, amelyet ki kell tölteni és a számla másolattal együtt visszaküldeni az alábbi címre. A visszaküldött árukért visszautaljuk a termékek árát az Ön számlájára.

Ha eltérő méretűt, színűt vagy más típusú terméket szeretne, akkor egy új megrendelést kell létrehoznia.

Bontis.hu
Expandeco
Vizpart utca 32
9225 Dunakiliti

A visszaküldött termékeknek sértetlennek, nem használtnak, nem mosottnak és eredeti címkéjükkel ellátva  kell lenniük, amelyek a kézbesítéskor az áruk részei voltak.

Visszaküldési nyomtatványt ITT letöltheti.

Pénzvisszafizetési kérelem és szerződéstől való elállás

  • Az elállási jog a kézbesítéstől számított 30 napon belül érvényes.
  • Termék nem mosott állapotban kell visszaérkeznie.
  • Termékeket az eredeti csomagolásban és eredeti címkével kell csomagolni.
  • Helyezze a visszaküldendő termékhez a elállási űrlapot azzal a számlaszámmal, amelyre az összeget visszatéríteni szeretné (nem fogadunk egyénileg küldött árut).

Az árut sértetlenül, lehetőleg eredeti csomagolásában, kell vissza küldeni adni az esetleges felhasználási jelek nélkül, beleértve az összes kiegészítőt is, ha az elállási jogot gyakorolja. Ha az áruk visszaküldésének fenti feltételei teljesülnek, akkor az termék összegét banki átutalással térírjük vissza Önnek. A Vevő nem jogosult az eladónak az áru szállító általi szállításával összefüggésben felmerült költségek megtérítésére.