Vásároljon 4-et, fizessen 3-at: CITY póló 3+1 INGYEN a következő kóddal: 2024CITY. Megveszem.
Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(Hé-Pé, 8-16)
info@bontis.hu
Rendeljen még 23 999 Ft
és ingyenes házhoz szállítás

Általános szerződési feltételek


a Dual Trade s.r.o. társaság

Sazovická 455/28, 15521 Praha 5 székhelyű

Statisztikai számjel: 24790141

bejegyezve a Prágai Városi Bíróság kereskedelmi nyilvántartásába, C 174458, az alábbi webáruházban található  termékek értékesítésével foglalkozó társaság: www.bontis.hu.

 1. Alapvető rendelkezések
 2. Felhasználói fiók
 3. Adásvételi szerződés megkötése
 4. A termék ára és fizetési módok
 5. Szerződéstől való elállás
 6. A termék szállítása és kézbesítése
 7. Az adásvételi szerződés nem megfelelő teljesítése
 8. A szerződő felek további jogai és kötelezettségei
 9. Adatvédelmi irányelvek és hírlevelek küldése
 10. A hírlevelek küldése és a sütik (cookies) tárolása
 11. Hírlevelek kézbesítése
 12. Záradék 

1. Alapvető rendelkezések

1.1. Ezek az Általános Szerződési feltételek (a továbbiakban: "szerződési feltételek") a Dual Trade sro, Sazovická 455/28, 15521 Praha 5 székhelyű, statisztikai számjel: 24790141, a  Prágai Városi Bíróság által vezetett kereskedelmi nyilvántartásban C174458  szám alatt bejegyzett társaság szerződési feltételei ( továbbiakban „eladó”) szabályozzák a szerződési felek kölcsönös jogait és kötelezettségeit, amelyek az eladó és egy másik természetes vagy jogi személy (a továbbiakban: vevő) között az eladó webáruházán keresztül kötött vásárlási szerződéssel (a továbbiakban: Vásárlási Megállapodás) összefüggésben keletkeznek. A webáruházat az eladó a www.bontis.hu internetes címen üzemelteti, webes felületen (a továbbiakban: webes felület).

1.2. A szerződési feltételek nem alkalmazandók azokban az esetekben, amikor az eladótól árut vásárolni szándékozó személy jogi személy vagy olyan személy, aki az üzleti tevékenysége során vagy a saját szakmájának gyakorlása céljából megrendelést ad le.

1.3.  A szerződési feltételektől eltérő feltételekről az adásvételi szerződésben lehet megállapodni. Az adásvételi szerződésben eltérő rendelkezések elsőbbséget élveznek az általános szerződési feltételekkel szemben.

1.4.  Az általános szerződési feltételek az adásvételi szerződés szerves részét képezik. Az adásvételi szerződés valamint a szerződési feltételek magyar nyelvűek. Az adásvételi szerződést magyarnyelven lehet megkötni.

1.5. Az Általános szerződési feltételek Alapvető rendelkezéseit az Eladó módosíthatja vagy kiegészítheti. A jelenleg érvényben lévő szerződési feltételek nem vonatkoznak az eddig érvényben lévő általános szerződési feltételekre

1.6. Az Adatvédelmi irányelvek ezen Általános Szerződési feltételek részét képezik.

^ Az oldal tetejére

2. Felhasználói fiók

2.1. A vevő a honlapon történő regisztrációja alapján hozzáférhet a felhasználói felületéhez. Felhasználói felületről a vevő megrendelheti a termékeket (a továbbiakban: felhasználói fiók). Abban az esetben, ha a webáruház webes felülete lehetővé teszi, a vevő regisztráció nélkül is leadhatja megrendelését a webáruházban.

2.2. A honlapon történő regisztrációkor és az áru megrendelésekor a vevő köteles helyes a valóságnak megfelelő információkat szolgáltatni. Amennyiben a felhasználói fiókban feltüntetett adatok megváltoznak, a vevő kötelessége azokat frissíteni. A vevő által a felhasználói fiókban megadott adatokat és az áru megrendelésével kapcsolatos információkat az eladó helyesnek tekinti.

2.3. A felhasználói fiókhoz való hozzáférés felhasználónévvel és jelszóval biztosított. A vevő köteles a felhasználói fiókhoz tartozó hozzáféréshez szükséges információk bizalmasan kezelni, és tudomásul veszi, hogy az eladó nem vállal felelősséget a vevő részéről történő ezen kötelezettség megszegéséért/elmulasztásáért.

2.4. A vevő nem jogosult a felhasználói fiók használatának engedélyezésére harmadik fél számára.

2.5. Az eladó törölheti a felhasználói fiókot, különösen abban az esetben, ha a vevő több mint 12 hónapig nem használja felhasználói fiókját, vagy ha a vevő megszegi az adásvételi szerződésből eredő kötelezettségeit (beleértve az általános szerződési feltételeket).

2.6. A vevő tudomásul veszi, hogy a felhasználói fiók nem áll rendelkezésre folyamatosan, különös tekintettel az eladó vagy harmadik személy hardver- és szoftver berendezéseinek karbantartásából kifolyólag.

^ Az oldal tetejére

3. Adásvételi szerződés megkötése

3.1.  A webáruház felületén elhelyezett bármilyen termék bemutatója  tájékoztató jellegű, és az eladó nem köteles megkötni ezekre a termékekre vonatkozó vásárlási szerződést. A Polgári Törvénykönyv 1732. §-ának (2) bekezdése  nem alkalmazandó.

3.2. A  webáruház felülete termékekkel kapcsolatos információkkal szolgál, beleértve az egyes termékek árát is. Az termékek ára tartalmazza az ÁFA-t és az összes kapcsolódó díjat. A termék eladására vonatkozó ajánlat és a termékek árai mindaddig érvényben maradnak, ameddig azok a webáruház felületén láthatóak. Ez a rendelkezés nem korlátozza az eladó azon jogát, hogy egyedi megállapodásban meghatározott feltételek mellett adásvételi szerződést kössön.

3.3. A webáruházban fel van tüntetve a termékek csomagolásával és szállításával kapcsolatos költségek. A webes felületen felsorolt áruk csomagolásával és szállításával kapcsolatos költségek csak abban az esetben érvényesek, ha az árut a Cseh Köztársaság, Szlovákia és <Magyarország területén szállítják.

3.4. A megrendelés leadásához a vevő kitölti a weboldalon feltüntetett megrendelőlapot. A megrendelőlapon az alábbi adatokat kell kitölteni:

3.4.1. megrendelt termék (a vevő a megrendelni kívánt terméket az elektronikus “kosárba teszi” a webáruház felületén),

3.4.2. a termék fizetésének módját, a termék kézbesítéséhez szükséges adatokat,

3.4.3.termék kézbesítésével kapcsolatos költségekről szóló információkat (a továbbiakban “megrendelés”).

3.5. A megrendelés leadása előtt az eladó lehetővé teszi, hogy a vásárló ellenőrizze és megváltoztathassa az adatait, arra az esetre, ha a vásárló a megrendelés leadásakor helytelen adatokat tüntetett fel. A vásárló a “Megrendelés megerősítése” lehetőségre kattintva leadja a megrendelését. A megrendelésben feltüntetett adatokat az eladó helyesnek tekinti. Az eladó haladéktalanul  e-mailben visszaigazolja a megrendelés fogadását, mégpedig a vevő által a felhasználói felületen vagy a rendelésben megadott e-mail címen. (a továbbiakban a "vevő elektronikus címe").

3.6. A megrendelés jellegétől függően (az áru mennyisége, a vételár, a becsült szállítási költség) az eladó mindig jogosult a vásárlótól megrendelésének további megerősítését kérni (például írásban vagy telefonon).

3.7. Az eladó és a vevő közötti szerződéses kapcsolat a Vevőnek e-mailben küldött megrendelés visszaigazolásáról szóló üzenet (elfogadása) kézbesítésekor jön létre.

3.8. A vevő tudomásul veszi, hogy az eladó nem köteles vásárlási szerződést kötni, különösen olyan személyekkel, akik korábban jelentősen megsértették az eladóval szemben fennálló kötelezettségeit.

3.9. A vevő beleegyezik abba, hogy a vásárlási szerződés megkötéséhez távközlési eszközöket használjanak. A vevő az adásvételi szerződés megkötése érdekében a a távközlési eszközök használatával kapcsolatosan felmerült költségeit (az internet-hozzáférés költségét, a telefonhívások költségét) a vevő fizeti, és ezek a költségek nem térnek el az alap tarifától.

^ Az oldal tetejére

4. A termék ára és fizetési módok

4.1. A termékek árát és az adásvételi szerződés alapján a szállítással kapcsolatos költségeket a vevő az alábbi módon fizetheti ki:

4.2. Az adásvételi szerződés alapján a vevő köteles az eladónak az áruk csomagolásával és szállításával kapcsolatos költségeket a vételárral együtt megtéríteni. Ellenkező esetben a vételárat és az áru kézbesítésével kapcsolatos költségeket is magában foglalja.

4.3. Az eladó nem követeli meg a vevőtől az előleget vagy más hasonló összeg fizetését. Ez nem vonatkozik a szerződési feltételek 4.6. cikkének a vételár előre történő kifizetéséről szóló rendelkezéseire.

4.4. Készpénzfizetés vagy utánvétes fizetés esetén a vételár az áru átvételekor fizetendő. A nem készpénzes fizetés esetén a vételár a vásárlási szerződés megkötésétől számított 14 napon belül fizetendő.

4.5. Utalásos fizetés esetén a vevő köteles az áru vételárát a fizetés befizetési azonosítóval együtt fizetni. Utalásos fizetés esetén a vevőnek a vételár megfizetésére vonatkozó kötelezettsége az adott összeg az eladó számláján történő jóváírásakor teljesül.

4.6. Az eladó jogában áll, különösen abban az esetben, ha a vevő nem erősíti meg ismét a megrendelését (3.6. Cikk), hogy a teljes vételár megfizetését követelje meg, mielőtt a a terméket elküldi a vevőnek. A Polgári Törvénykönyv 2119  § 1. bekezdése nem érvényes.

4.7. Az eladó által biztosított a termékek árára vonatkozó kedvezmények nem kombinálhatók.

4.8. Ha a kereskedelmi kapcsolatok során szokásos, vagy ha általánosan kötelező erejű jogszabályok írják elő, az eladó az adásvételi szerződés alapján teljesített kifizetésekre vonatkozó adóügyi dokumentumot -  számlát állít ki. Az eladó az ÁFA-fizető. Az adóügyi dokumentumot- a számlát az eladó állítja ki és a termékekkel együtt papírformában vagy elektronikus formában elküldi a vevő e-mail címére.

4.9. A megrendelés elküldése után a Fizetőnek lehetősége van a GoPay szolgáltatás használatára, amely a vevőt átirányítja bankjának internetes felületére. A Fizető online fizetést indít. Az eladó az áru összeg beérkezését követően azonnal elküldi az árut. Az utalások a  a GOPAY s.r.o. szolgáltatáson keresztül történnek.

Az internetes bankrendszerbe belépő érzékeny beviteli adatokat banki fizetési kapuk védik, és nem lépnek be harmadik fél környezetébe. A fizetési folyamatok feldolgozói csak azt a tranzakciós információt látják, amelyet a bank a tranzakcióval kapcsolatban megoszt velük.

Az adásvételi szerződés megkötésével a vevő megadja az eladónak a kapcsolattartási adatainak feldolgozásához szükséges hozzájárulását mindaddig, amíg az írásbeli nyilatkozattal nem vonja vissza beleegyezését. A vevő által a megrendeléskor megadott kapcsolattartási adatok kizárólag saját felhasználásra szolgálnak, és nem kerülnek továbbításra más szervekhez, kivéve a fizetés feldolgozóit.

4.10. Az adásvételi szerződés megtérítéséhez a fizető ügyfélnek lehetősége van online kártyás fizetési módot igénybe venni. Az első fizetés esetén egy szabványos fizetési kapu jelenik meg, ahol a fizető ügyfél  a lehető legmagasabb szintű biztonság érdekében a hitelkártya adatait és a 3-D Secure hitelesítési adatokat adja meg. A kártya adatai a bank oldalán kerülnek tárolásra. A regisztrált fizető ügyfél következő megrendelése esetén, a megrendelés megerősítését követően csak egy "folyamatban lévő fizetés" rövid értesítés jelenik meg, a megbízó már nem a fizetési kapu felé irányul, majd a webáruház megjeleníti a fizetési eredményt.

^ Az oldal tetjére

5. Szerződéstől való elállás

5.1. A vevő tudomásul veszi, hogy a Polgári Törvénykönyv 1837. §-ának rendelkezései szerint nem lehet elállni az adásvételi szerződéstől olyan termékek kézbesítése esetén, amelyeket a vevő kívánsága szerint módosítottak vagy személyre szabtak, amelyek romlandóak, valamint olyan termékeket, amelyet a kézbesítés után visszavonhatatlanul összekapcsoltak más termékekkel. Továbbá az adásvételi szerződéstől való elállás abban az esetben sem lehetséges,  ha a vásárló a eltávolította a csomagolást a termékről, amelyet nem lehet higiéniai okokból visszaadni, valamint az audio- vagy videofelvétel vagy számítógépes program kézbesítésére vonatkozó szerződéstől, ha azok esetében az eredeti csomagolás megsérült.

5.2. Ha nem az 5.1. cikkben említett esetről vagy más olyan esetről van szó, amikor az adásvételi szerződéstől nem lehet elállni, a vevőnek - fogyasztónak joga van elállni az adásvételi szerződéstől a termék átvételétől számított 14 napos általános határidőn belül, míg abban az esetben, ha az adásvételi szerződés tárgya több termék vagy több alkatrész szállítása, ez az időszak az utolsó áruszállítás átvételének napjától számít.

Az adásvételi szerződéstől való elállás feltételei a termék átvételétől számított 14 napon belül a Polgári Törvénykönyv 1829. § (1) bekezdése szerint:

Az adásvételi szerződéstől való elállás feltételei a kézhezvételtől számított 15-100 napos általános határidőn belül:

A vásárló - a fogyasztó a nem megfelelő terméket a fenti feltételek mellett a Packeta.hu csomagküldő céggel díjmentesen visszaküldheti az eladónak. Ennél a visszaküldési módnál a fogyasztónak joga van a 96961488 kód egyszeri használatára.

Ha a fogyasztó a kódot egynél több szállítmány visszaküldéséhez használja, vagy ha a kódot ismételten vagy más célra használja, a vásárlónak - fogyasztónak a kód jogosulatlan használatával kapcsolatos további költségeket számolhat fel az eladó.

Az adásvételi szerződéstől való elállást legkésőbb a termék átvételét követő 14. napon kell elküldeni az eladónak. Az adásvételi szerződéstől való elálláshoz a vevő - fogyasztó használhatja az eladó által rendelkezésre bocsátott formanyomtatványt, amely a szerződési feltételek mellékletét képezi. A vevő-fogyasztó az adásvételi szerződéstől való elállást többek között az eladó telephelyének címére vagy az eladó info@bontis.hu e-mail címére küldheti el.

5.3.  A szerződési feltételek 5.2. pontjával összhangban történő adásvételi szerződéstől való elállás esetén a megrendelést a kezdetektől törlik. A terméket az eladónak a szerződésből való visszavonásától számított tizennégy (14) napon belül kell visszaküldenie. Ha a vevő eláll az adásvételi szerződéstől, a termék visszaküldésének költsége a vevőt terhelik, még akkor is, ha termék nem visszaküldhető a hagyományos postai úton.

5.4.  A szerződés feltételek 5.2. cikkelye alapján történő elállás esetén az eladó a vásárlástól számított tizennégy (14) napon belül visszaküldi a vevő által kifizetett összeget banki átutalással. Abban az esetben, hogy ha a termék kézbesítésétől számított (14) napon belül a vásárló eláll a vásárlástól, a vásárló a termék szállítási költségeinek visszatérítésére is jogosult, ez összegben a webáruházban lehetséges legolcsóbb felkínált kézbesítési lehetőségnek felel meg. Az eladó postai úton nem térít vissza pénzt. Az eladónak jogában áll visszafizetni a vásárló által visszaküldött termék árát, vagy más más módon megtéríteni azt, amennyiben a vásárló ezzel egyetért és ebből kifolyólag nem terhelik őt további kiadások. Ha a vevő eláll az adásvételi szerződéstől, az eladó nem köteles a kapott pénzösszeget visszaadni a vevőnek, mielőtt a vevő visszaküldené a terméket, vagy bizonyítja, hogy a termék el lett küldve az eladónak.

5.5. Ha sérült termék érkezik vissza, az eladónak jogában áll a visszaküldött termék vételárából levonni egy összeget majd a különbözetet visszautalni a vevőnek.

5.6. Amíg az árut a vevő nem veszi át, az eladó bármikor jogosult elállni a szerződéstől. Ilyen esetben az eladó indokolatlan késedelem nélkül köteles visszautalni a vételárat a vevőnek a vevő által megadott bankszámlaszámára.

5.7. Ha az eladó a megrendeléshez ajándékot is biztosít, a vevő és az eladó között létrejött ajándékozási szerződés felbontási feltétellel köttetik, hogy ha a vevő eláll a szerződéstől, az ajándékra vonatkozó ajándékozási szerződés érvényét veszti, és a vevő köteles a terméket az ajándékkal együtt visszaküldeni az eladónak.

^ Az oldal tetejére

6. A termék szállítása és kézbesítése

6.1.Ha a szállítási mód a vevő külön kérése alapján történik, a vevő viseli a kockázatot és az e szállítási módhoz kapcsolódó további költségeket.

6.2. Amennyiben az eladó az adásvételi szerződés alapján köteles a terméket a vevő által a megrendelésben meghatározott helyre szállítani, a vevő köteles az terméket kézbesítéskor átvenni.

6.3. Abban az esetben, ha a vevő indoklása miatt a megrendelt terméket ismételten vagy a meghatározottaktól eltérő módon kell kézbesíteni, a Vevő köteles téríteni az ismételt kiszállításával járó költségeket,vagy az egyéb kézbesítési módszereket.

6.4. A vevő köteles a futártól történő átvételkor ellenőrizni az termékek csomagolásának sértetlenségét, és bármilyen hiba esetén azonnal értesíteni a futárt. Abban az esetben, ha a csomagolás sérülése bizonyítja a szállítmányhoz való jogosulatlan hozzáférést, a vevő nem köteles átvenni a szállítmányt a futártól.

6.5. Az eladó nem vállal felelősséget a csomag tartalmának vagy annak egy részének elvesztéséért, ha az árut bizonyíthatóan akármelyik földönkívüli civilizáció tulajdonítja el. Abban az esetben, ha a csomagot más bolygóról származó lény tulajdonítja el, például a futárszolgálat írásban nyilatkozik arról, hogy a szállítmányt szállító személyt  földönkívüli civilizáció támadja meg, a vevő nem jogosult arra, hogy az eladótól a vitatott szállítmányból hiányzó termékeket küldje el.

6.6. A felek egyéb, a termékek szállítása során fennálló jogait és kötelezettségeit az eladó különleges szállítási feltételei módosíthatják, ha az Eladó ezt kiadja.

^ Az oldal tetjére

7. Az adásvételi szerződés nem megfelelő teljesítése

7.1. A szerződő felek jogait és kötelezettségeit a nem megfelelő teljesítéssel kapcsolatos jogokkal kapcsolatban az általánosan kötelező érvényű rendeletek szabályozzák (különösen a Polgári Törvénykönyv § 1914-1925, a § 2099–2117 valamint a § 2161- 2174 szakaszai).

7.2. Az eladó biztosítja a vevőt, hogy a termék átvételekor hibátlan. Az eladó  különösen biztosítja a vevőt arról, hogy átvételkor a termék:

7.2.1. a termék olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekről a felek megállapodtak, és megállapodás hiányában, a termék olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket az eladó vagy a gyártó ismertetett, vagy amelyet a vevő a termék jellege és azok reklámozása tekintetében várt.

7.2.2. a termékek alkalmasak az eladó által megadott célra, vagy olyan célokra, amelyekre az ilyen jellegű termékeket általában használják,

7.2.3. a termék  megfelel az elfogadott minta vagy sablon által ígért minőségének vagy kialakításának, ha a minőséget vagy a tervet az elfogadott minta vagy sablon alapján határozták meg,

7.2.4. a termékek megfelelő mennyiségben, mértékben és vagy tömegben érkezett és,

7.2.5. a termékek megfelelnek a jogi előírásoknak.

7.3. A  szerződési feltételek 7.2. Cikkelyében foglalt rendelkezések nem vonatkoznak az alacsonyabb áron értékesített termékek olyan hibára, amely esetében alacsonyabb árat állapítottak meg, a hagyományos használatából eredő kopásért; amely már a terméken volt az átvétel pillanatában vagy ha ez reális a termék jellegéből kifolyólag.

7.4. Ha a kézhezvételtől számított hat hónapon belül hiba lép fel a termék esetében, a termék már az átvételekor hibásnak minősül.

7.5. A megrendelés hibás teljesítésével kapcsolatos jogát a vevő az eladó címén info@bontis.hu vagy pedig az eladó címén érvényesíti Dual Trade s.r.o. Sazovická 455/28, 15521 Praha 5 címen. A terméket visszaküldheti EXPANDECO - Bontis, Vízpart utca 26,9225 Dunakiliti, Magyarország címre. A helyszínen reklamáció és csere nem intézhető. A reklamáció benyújtásának időpontja az a pillanat, amikor az eladó megkapta a vásárlótól a reklamált terméket.

7.6. Az eladó nem megfelelő teljesítéssel kapcsolatos egyéb jogait és kötelezettségeit az eladó panasztételi eljárása szabályozhatja.

7.7. Az eladónak jogában áll higiéniai okokból nem átvenni reklamációra olyan terméket, amely piszkosan érkezik vagy bűzlik.

^ Az oldal tetejére

8. A szerződő felek további jogai és kötelességei

8.1. A vevő a termék teljes árának kifizetésével tulajdonjogot szerez.

8.2. A Polgári Törvénykönyv 1826. § (1) bekezdésének e) pontja szerint az eladót a vásárlóval kapcsolatban nem köti semmilyen magatartási kódex.

8.3. Az eladó és vevő közötti esetleges vitákat bíróságon kívül is meg lehet oldani. Ilyen esetben a vevő - fogyasztó felveheti a kapcsolatot a peren kívüli, alternatív vitarendezési szervvel, például a Cseh Kereskedelmi és Iparkamarával, amelynek székhelye: Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 00020869. A vita online is megoldható egy dedikált ODR platformon keresztül. További információk a bíróságon kívüli, alternatív vitarendezésről itt találhatók. Mielőtt az alternatív vitarendezés megoldáshoz folyamodna, a Bontis azt javasolja, hogy a fogyasztó először a Bontis munkatársával való kapcsolattartást használja a keletkezett helyzet megoldására.

8.4. Az eladó a vállalkozási engedély alapján jogosult a termékek értékesítésére. A kereskedelmi ellenőrzés az illetékes kereskedelmi engedélyezési hivatal a hatáskörébe tartozik. A személyes adatok védelmét a Személyes Adatvédelmi Hivatal végzi. A módosított fogyasztóvédelemről szóló  634/1992 törvénygyűjtemény betartását a Cseh Kereskedelmi Ellenőrző Hatóság korlátozott mértékben felügyeli.

8.5. A Polgári Törvénykönyv 1765. §-ának (2) bekezdése értelmében a vevő vállalja a körülmények változásának kockázatát.

^ Az oldal tetéje

9. Adatvédelmi irányelvek és hírlevelek küldése

9.1. A vevő (természetes személy ) személyes adatainak védelmét  a módosított, a személyes adatok védelméről szóló 101/2000. Sz. Törvény biztosítja.

9.2. A vevő beleegyezik a személyes adatainak feldolgozásába: keresztnév és vezetéknév, lakcím, azonosító szám, adóazonosító szám, e-mail cím, telefonszám (a továbbiakban együttesen "személyes adatok").

9.3. A vevő beleegyezik abba, hogy az eladó feldolgozza  személyes adatait az adásvételi szerződésben foglalt jogok és kötelezettségek megvalósítása és a felhasználói fiók fenntartása céljából. Amennyiben a vevő nem választ egy másik lehetőséget, akkor beleegyezik abba, hogy az eladó  a személyes adatait feldolgozza az értesítések és a hírlevelek küldése céljából. Ezen cikk alapján a személyes adatok teljes feldolgozására vonatkozó hozzájárulás nem olyan feltétel, amely önmagában lehetetlenné tenné a vásárlási szerződés megkötését. A személyes adatok feldolgozása akkor is megtörténik, ha nem kerül sor vásárlásra. Az így szerzett kapcsolati címre elküldjük a hírlevelet, amellyel a felhasználó beleegyezik, hogy személyes adatait a webhely üzemeltetőjén keresztül továbbítja a webáruház üzemeltetőjének. A hírlevelek küldése bármikor könnyen és ingyenesen törölhető, a leiratkozási linkre kattintva vagy kapcsolatba kell lépni a webáruház üzemeltetőjével.

9.4. A vevő tudomásul veszi, hogy köteles helyesen megadni személyes adatait (a regisztráció során, a felhasználói fiókjában, a webes felületről történő megrendeléskor), valamint köteles az eladót indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatni a személyes adatainak változásáról.

9.5. Az eladó felhatalmazhat egy harmadik személyt arra, hogy feldolgozza a vevő személyes adatait. Ez a megbízás kizárólag az ügyfél elégedettsége és a szolgáltatások javítása céljából történik. A fentieken túl a személyes adatok előzetes beleegyezés nélkül nem kerülnek továbbításra harmadik félnek.

9.6. A személyes adatokat határozatlan ideig dolgozzák fel. A személyes adatokat elektronikusan, automatizált módon vagy nyomtatott formában, nem automatizált módon dolgozzák fel.

9.7. A vevő megerősíti, hogy a megadott személyes adatok pontosak, és tájékoztatva lett arról, hogy a személyes adatok önkéntes rendelkezésre bocsátásáról van szó.

9.8. Abban az esetben, ha a vevő úgy véli, hogy az eladó vagy a személyes adatok feldolgozója (9.5. Cikk) által elvégzett személyes adatok feldolgozása nem összeegyeztethető a  vevő magán- és személyes életének védelmével, vagy a törvénysértésre kerül sor, különösen akkor, ha a személyes adatok a feldolgozásuk céljából pontatlanok, a vevő:

9.8.1. forduljon magyarázatért az eladóhoz vagy személyes adatok feldolgozójához,

9.8.2. megkéri az eladót vagy a személyes adatok feldolgozóját, hogy az így kialakult hibát elhárítsa.

9.9. Ha a vevő tájékoztatást kér a személyes adatainak feldolgozásáról, az eladó köteles ezt az információt megadni. Az előbbi mondat alapján, az eladónak jogában áll ésszerű díjat kérni, amely nem haladja meg az információ nyújtással kapcsolatos elengedhetetlen kiadásokat.

^ Az oldal tetejére

10. Hírlevelek küldése és a sütik (cookies) tárolása

10.1. A Vevő beleegyezik abba, hogy az eladó a termékekkel és szolgáltatásokkal vagy üzleti tevékenységeivel kapcsolatos információkat küldjön a vevő e-mail címre, és továbbá vállalja, hogy a e-mail címére hírleveleket kap.

10.2. A vevő vállalja, hogy úgynevezett cookie-kat tárol a számítógépén. Ha a vásárlást a weboldalon lehet megtenni, és az eladó kötelezettségei az adásvételi szerződés alapján teljesülnek anélkül, hogy az úgynevezett cookie-kat tárolnának a vevő számítógépén, a vevő az előző mondat szerint bármikor visszavonhatja beleegyezését.

^ Az oldal tetejére

11. A hírlevelek kézbesítése

11.1. A hírlevelet a vevő felhasználói fiókjában vagy a Vevő által a megrendelésben megadott e-mail címre érkezik.

^ Az oldal tetejére

12. Záradék

12.1. Ha az adásvételi szerződés által létrehozott kapcsolat nemzetközi (külföldi) elemet tartalmaz, akkor a felek egyetértenek abban, hogy a kapcsolatot a cseh jog szabályozza. Ez nem érinti az általánosan kötelező jogi selőírásokból eredő fogyasztói jogokat.

12.2. Ha az szerződési feltételek bármely rendelkezése érvénytelen vagy hatástalan, vagy hasonló eset áll fenn,  az érvénytelen rendelkezés helyett olyan rendelkezést lép érvénybe, amelynek jelentése az érvénytelennek nyilvánított rendelkezéséhez a lehető legközelebb van. Az egyik rendelkezés érvénytelensége vagy hatástalansága nem folyásolja be a többi rendelkezés érvényességét. Az adásvételi szerződés vagy a szerződési feltételek módosításának és kiegészítésének írásos formában kell megtörténnie.

12.3. Jogviszonyainkat a Cseh Köztársaság jogrendje szabályozza. Ezzel nem sérülnek a fogyasztó általánosan kötelező érvényű jogszabályokból következő jogai.

12.4. Amennyiben Ön a Cseh Köztársaságon kívüli lakóhellyel rendelkező fogyasztó, a fogyasztóvédelem keretén belül erősebb védelmet nyújthat Önnek az Ön állama az ezekkel a szerződési feltételekkel meghatározásra került. Az Ön állama többek között a hibákra vonatkozóan az általunk a cikkelyben leírtaktól hosszabb idejű törvényi kötelezettséget is elrendelhet. Ilyen esetben természetesen ez a szigorúbb védelem érvényesül

12.5. Az adásvételi szerződés, beleértve az általános szerződési feltételeket, az eladó elektronikus formában tárolja és nem elérhetőek.

12.6. Az általános szerződési feltételek melléklete a vásárlási szerződéstől való elállás formanyomtatványaként szolgál.

12.7. Az eladó elérhetőségei: e-mail cím info@bontis.hu, telefon +36 19 98 92 62.
Visszaküldési cím: EXPANDECO - Bontis, Vízpart utca 26, 9225 Dunakiliti, Magyarország.

 

Kelt Prágában 2017. január 1 -én

A társaság ügyvezetője Dual Trade s.r.o.

^ Az oldal tetejére