Kedves vásárlóink, rengeteg megrendelés miatt jelenleg a csomag kézbesítése 1-2 napot késhet. Minden tőlünk tehetőt megteszünk a gyors házhoz szállítás érdekében. Ezért a türelmét kérjük és köszönjük megértését.
Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(He-Pi, 8:00 - 16:00)
0 0 Ft
ÁFA -t beleértve

Rólunk


Cseh webáruház vagyunk szabadidő, reklám és munkaruhákkal. Kínálatunkban több mint 30.000 minőségi terméket talál nők, férfiak és gyermekek számára. A cég megalakulása óta nyomtatás és hímzés kivitelezését is kínáljuk. Termékeinket Csehországba, Szlovákiába és Magyarországra szállítjuk. Vásárlóink között végfelhasználók, vállalatok, iskolák és egyéb intézmények találhatóak.


Cégünk története

A JóHolmik webáruházunk 2012-ben jött létre, még FiremniPotisk.cz cím alatt. Mindez elején az a gondolat volt, hogy nyomtatott és hímzett pólókat árusítsunk vállalatoknak, iskoláknak, kluboknak és magánszemélyeknek. Az egyedi gyártás mellett úgy döntöttünk, hogy elindítunk egy másik webáruházat is, ahol nyomtatás nélküli ruházatot értékesítenénk. Így egy hónappal később egy másik webáruház jött létre, amelyben néhány póló, kétféle pulóver, négy felső, egy típusú törülköző és fürdőlepedő volt található. Az első hetekben otthon csomagoltuk a megrendeléseket a folyosón, és kerékpáron szállítottunk.

Két hónappal a webáruházunk elindítása után nagyobb helyiségekbe költöztünk és kibővítettük kínálatunkat munkaruházattal, lábbelikkel és egyéb textilipari termékekkel. Növekedett a bizalom bennünk, és így mi is. Új kollégákat vettünk fel, még nagyobb helyiségekbe költözöttünk, növeltük a készleteket és megtanultuk hallgatni az ügyfelek kívánságait.


Bontis.hu ma

Ma már 2020 -t írunk, és harmadik alkalommal költöztünk. 9 éves működés után megvásároltuk saját telephelyünket egy nagyobb raktárral, és csapatunk 14 remek főre nőtt. Naponta körülbelül 600 megrendelést szállítunk raktárunkból, és a jól elvégzett munkánk szinte rakéta növekedésében tükröződik.

Cseh és külföldi gyártóktól származó termékeket kínálunk. Kulcsfontosságú partnereink között szerepelnek különböző reklám és szabadidőruházat gyártók, mint az Adler, James, Nicholson, Myrtle Beach és Gildan, valamint az Ardon és a Canis, a népszerű munkaruházat és lábbeli gyártók.

Tapasztalataink az egyedi gyártással is növekedtek. Jelenleg csak a legmodernebb gépeket használjuk nyomtatáshoz és hímzéshez. Több ezer textildarab megrendelést tudunk teljesíteni, és a teljes megrendelést néhány napon belül ki tudjuk szállítani.

Webáruházunk kezdete óta célunk és küldetésünk az volt, hogy ügyfeleinknek minőségi termékeket kínáljunk, amelyeket élvezni fognak, és megfelelnek elvárásaiknak. Fokozatos lépésekben tovább akarjuk fejleszteni webáruházunkat, kibővíteni az ajánlatot más minőségi termékekkel, továbbá is szeretnénk a visszajelzéseket hallgatni, kritikával dolgozni és megpróbálni a dolgokat jobban csinálni mint eddig. Nem robotok, mi is csak emberek vagyunk, és itt vagyunk az Ön számára.

Bízunk az együttműködésben önnel.