Akciós ár a kedvenc CXS Muret és CXS Dixon rövidnadrágjaira! Megveszem.
Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(Hé-Pé, 8-16)
info@bontis.hu
Rendeljen még 23 999 Ft
és ingyenes házhoz szállítás

Rólunk


Cégünk egy cseh székhelyű webáruház, ahol szabadidő, reklám és munkaruházat kapható. Kínálatunkban több, mint 40.000 minőségi termék található: nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt. Megrendeléseket egyelőre Csehországba, Szlovákiába, Magyarországra és Romániába szállítunk. Vásárlóink között végfelhasználók, magánszemélyek vállalatok, iskolák és egyéb intézmények is találhatóak.

Webáruházunk megalapítása óta az a küldetésünk, hogy ügyfeleinknek minőségi termékeket kínáljunk, amelyeket szeretnek, és megfelelnek az elvárásaiknak. Lépésről lépésre fejlesztjük webáruházunkat, bővítjük kínálatunkat. Fontos számunkra vásárlóink visszajelzése, hogy minden egyes nap fejlődni tudjunk és egyre jobbak és jobbak legyünk.

Bízunk a sikeres együttműködésben és partnerségben.

 

2011

2011

Két jó barátként (Ondřej és Tomáš), megalapítjuk a Dual Trade céget, eredetileg nyomtatott és hímzett pólókat tervezünk értékesíteni vállalatok és magánszemélyek számára. Ekkor még fogalmunk sem volt arról, hogy 10 év múlva már akkora cégünk lesz, amelynek bevétele meghaladja a 100 millió cseh koronát (áfa nélkül).

2012

2012

Elindítjuk a FiremniPotisk.cz webáruházat, és fokozatosan bővítjük kínálatunkat, nyomtatott és hímzett pólókon felül egyéb ruházattal és textiliával is. Elkezdünk együttműködni az Adler (Malfini) és Ardon márkákkal. Szeptemberben megérkeznek az első online megrendelések, amelyeket otthon készítünk össze, és biciklivel szállítjuk a postára. Egy idő után beköltözünk az első irodánkba, amely egy hétvégi kisház.

2013

2013

Új domaineket regisztrálunk, Csehországban DobryTextil.cz néven és Szlovákiában a Textil-velkoobchod.sk néven. Fokozatosan bővül hónapról hónapra a megrendelt ruhák mennyisége.

2015

2015

A kisházból már egy családi házba költözünk, ahol néhanapján eláraszt minket a rengeteg ruha, és a megrendelések feldolgozása olykor káoszosra sikerül, de végül mindent megoldunk és vásárlóink elégedettek a kapott termékekkel. Beregisztráljuk az első Facebook profilunkat.2016

2016

Felvesszük az első két alkalmazottat, így már négyen vagyunk. Megünnepeljük a több, mint ezredik látogatót webáruházunkban, és túllépjük az évi 10 millió cseh korona bevételt (áfa nélküli).

2017

2017

Nincs megállás számunkra, már 6 évesek vagyunk! Bővítettük kínálatunkat is egy új gyártóval, ez a márka a Canis. Új webáruház rendszerre térünk át Csehországban és Szlovákiában. Évről-évre 60%-kal növekszünk, és már 18 millió cseh korona bevétellel (áfa nélkül) büszkélkedhetünk.

2018

2018

Csapatunk már 10 fős! Az Adler márka kulcsfontosságú partnerévé válunk, és az arany tanúsítványt is kiérdemeljük tőlük. Immár harmadik alkalommal költözünk egy nagyobb, ezúttal már 900 m2 alapterületű csarnokba. Megduplázzuk a kínálatunkban található termékek számát, már 25.000-re bővül a lista. Termékpalettánkat bővítjük táskákkal, hátizsákokkal és lakástextíliákkal. Új szállítási módot kínálunk a GLS-en keresztül. Már van Instagram profilunk is, és 2250 EUR-ért megvásároljuk a DobryTextil.sk domain-t. Számunkra is hihetetlen, hogy 31.534 megrendelést tudunk feldolgozni, és az értékesítés során megközelítjük a 30 millió cseh korona árbevételt (áfa nélküli).

2019

2019

Rakéta gyorsasággal növekszünk! A csarnokból egy másik, még nagyobb épületbe költözünk, és csapatunk már 12 főre nő. Az újra kibővült kínálatunkkal elindítjuk webáruházunkat Magyarországon is. 56.154 megrendelést dolgoztunk fel, és csaknem 50 millió cseh korona bevételt értünk el (áfa nélkül).


Bontis

2020

2020

Újabb online webáruházat indítunk, ezúttal a romániai Bontis.ro-t. Már 19-en vagyunk. Új dizájnt készítünk webáruházunk számára, és már környezetvédelmi szempontoknak is megfelelő csomagolást is kínálunk. Vásárlóink kérésére együttműködünk számos népszerű csomagküldő szolgáltatóval. Újdonság a kínálatunkban a Červa munkaruhák. Webáruházunk látogatóinak száma meghaladja az 5 milliót és 138.685 megrendelést dolgozunk fel. Összesen több mint 250.000 elégedett vásárló bízik bennünk, és ebben az évben túllépjük a 100 millió cseh korona bevételt (áfa nélkül).


2021

2021

Januárban ünnepeljük a 10 éves évfordulónkat! Új raktárakat építünk, és létrehozzuk az első saját márkánkat, a Bontis-t. A Cseh Köztársaság 50 leggyorsabban növekvő technológiai vállalatai közé tartozunk. Több, mint 400.000 elégedett vásárló bízik bennünk, már most átléptük a 150 milliós forgalmat cseh koronában (áfa nélkül), és idén 188.923 megrendelést dolgozunk fel.

2022

2022

Már 31-en vagyunk! Bontis saját márkás termékcsaládunkat bővítjük. Kínálatunkban, több mint 40 000 termék található. Büszkeséggel tölt el minket, hogy idén ismét az 50 leggyorsabban növekvő technológiai vállalat között vagyunk Csehországban! A természet és az emberek iránti felelősségvállalásunkat a Fenntartható webáruház tanúsítvánnyal ismerték el.

2023

2023

Elindítjuk a bontis.de webshopot Németországban és Ausztriában is!

Vállalati értékeink

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság rendkívül fontos cégünk számára. Nemcsak fejlesztések terén, de igyekszünk minél több területen önellátóak lenni. Tanulunk és fejlődünk, mindezt összhangban a környezettel. Nem vagyunk közömbösek a környezetünk iránt, fontos számunkra, hogy harmóniában éljünk vele, és hogy a legkevesebbet ártsunk.

Innováció

Az innováció sikerünk fő motorja. Tisztában vagyunk a fejlődés fontosságával, és nem félünk a változástól vagy a változtatástól. Tudatosan tanulunk, alkalmazkodunk az új feltételekhez, és készek vagyunk kihasználni mind a növekedésünket, mind a piac innovációját.

Megbízhatóság

Tisztességesek vagyunk mind az alkalmazottakkal, mind a vásárlóinkkal szemben. Biztosak lehetnek abban, hogy nálunk mindig találnak minőségi termékeket elfogadható áron. Tartjuk a szavunk és úgy cselekszünk, hogy kollégáink, vásárlóink és partnereink egyaránt megbízhassanak bennünk. Bízunk a cégben, a csapat többi tagjában, de önmagunkban is, segítünk másoknak és tudjuk, hogy ha szükségünk van rá, akkor ők is segítenek nekünk.

Elégedettség

Minőségi munkánkért kiérdemeltük az elégedettséget. Elengedhetetlen az elfogadó és segítő vállalati kultúra, a családi légkör és az őszinteség. Fontos számunkra, hogy örömmel járjunk dolgozni, és ez tükröződjön vásárlóink elégedettségében is. Gondoskodásunknak, választékunknak, erőfeszítéseinknek és hozzáállásunknak köszönhetően vásárlóink, alkalmazottaink és partnereink szívesen dolgoznak együtt cégünkkel.