Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(He-Pi, 8:00 - 16:00)
0 0 Ft
ÁFA -t beleértve

Rólunk


Cseh webáruház vagyunk szabadidő, reklám és munkaruhákkal. Kínálatunkban több mint 30.000 minőségi terméket talál nők, férfiak és gyermekek számára.Megrendeléseket Csehországba, Szlovákiába, Magyarországra és Romániába szállítunk. Vásárlóink között végfelhasználók, vállalatok, iskolák és egyéb intézmények találhatóak.

Webáruházunk kezdete óta célunk és küldetésünk az volt, hogy ügyfeleinknek minőségi termékeket kínáljunk, amelyeket élvezni fognak, és megfelelnek elvárásaiknak. Fokozatos lépésekben tovább akarjuk fejleszteni webáruházunkat, kibővíteni az ajánlatot más minőségi termékekkel, továbbá is szeretnénk a visszajelzéseket hallgatni, kritikával dolgozni és megpróbálni a dolgokat jobban csinálni mint eddig. Nem robotok, mi is csak emberek vagyunk, és itt vagyunk az Ön számára.

Bízunk az együttműködésben önnel.

 

2011
2011

Az elején egy elképzelést volt, hogy nyomtatott és hímzett pólókat értékesítenek vállalatok és magánszemélyek számára. Két jó barát, Ondřej és Tomáš, megalapították a Dual Trade céget, és ekkor még fogalmuk sem volt arról, hogy 10 év múlva olyan cégük lesz, amelynek bevétele meghaladja a 100 millió cseh koronát áfa nélkül.

2012
2012

Elindították a FiremniPotisk.cz webáruházat, és fokozatosan bővítették kínálatukat nyomtatás nélküli ruházattal is. Együttműködnek az Adler (Malfini) és Ardon márkákkal. Szeptemberben érkeznek az első megrendelések, Tomáš és Ondra otthon készítik össze őket, és biciklivel járnak a postára. Egy idő után elköltöznek az első irodába, ami egy hétvégi házikó volt.

2013
2013

Új domain -t regisztrálunk, Csehországban a DobryTextil.cz néven és Szlovákiában a Textil-velkoobchod.sk néven. Fokozatosan tanuljuk kezelni az egyre növekvő mennyiségű megrendeléseket.

2015
2015

A házikóból egy családi házba költözünk, ahol eláraszt minket egy halom ruha, és a megrendelések feldolgozása gyakran egy nagy káosz. Profilt regisztrálunk a Facebook -on.

2016
2016

Itt az első két alkalmazott, és már 4 vagyunk. Megünnepeltük a több mint 1000 látogatót webáruházunkban, és túlléptük az évi 10 millió cseh korona bevételt áfa nélküli.

2017
2017

Folytassuk! Bővítettük kínálatunkat egy új gyártóval, a Canis -al. Már 6 vagyunk. Új webáruház megoldásra tértünk Csehországban és Szlovákián. Évről-évre 60% -kal növekszünk, és már 18 millió cseh korona bevétellel áfa nélkül büszkélkedünk.

2018
2018

Már 10 vagyunk! Az Adler márka kulcsfontosságú partnere vagyunk, és arany tanúsítványt kaptunk tőlük. Harmadik alkalommal költöztünk egy nagyobb, ezúttal egy 900 m2 alapterületű csarnokba. Megdupláztuk a kínálatunkban található termékek számát 25 000 változatra, és bővítettük kínálatunkat táskákkal, hátizsákokkal és lakástextíliákkal. Új szállítási módot kínálunk a GLS -en keresztül. Már van Instagram profilunk is, és 2250 EUR -ért megvásároljuk a DobryTextil.sk domain -t. Hihetetlen 31 534 megrendelést tudtunk feldolgozni, és az értékesítés során megközelítjük a 30 millió cseh korona bevételt áfa nélküli.

2019
2019

Rakéta gyorsasággal növekszünk! A csarnokból egy másik, még nagyobb épületbe költöztünk, és csapatunk 12 főre nőtt. Az újra kibővült kínálatunkkal elindítottuk webáruházunkat Magyarországon is. 56 154 megrendelést dolgoztunk fel, és csaknem 50 millió cseh korona bevételt értünk el áfa nélkül.

Bontis

2020
2020

Újabb online webáruházat indítottunk, ezúttal a romániai Bontis.ro -t. Már 19 vagyunk. Új dizájnt készítettünk webáruházunk számára, és már ökológiai csomagolást is kínálunk. Vásárlóink kérésére együttműködünk az egyre népszerűbb Csomagküldő -vel. Újdonság a kínálatunkban a Červa munkaruhák. Több mint 5 millió látogató van webáruházunkban és 138 685 megrendelést dolgoztunk fel. Összesen több mint 250 000 elégedett vásárló bízik bennünk, és meghaladtuk a 100 millió cseh korona bevételt áfa nélkül.

2021
2021

Januárban ünnepeltük 10 éves évfordulónkat! Új raktárakat építünk, létrehoztuk saját márkánkat - a Bontis -t, és a Cseh Köztársaság 50 leggyorsabban növekvő technológiai vállalata közé tartozunk. Több mint 400 000 elégedett vásárló bízik bennünk, már most átléptük a 150 milliós forgalmat cseh koronában áfa nélkül, és idén 188 923 megrendelést dolgoztunk fel.

2022
2022

A természettel és az emberekkel szembeni felelősségteljes magatartásunk elismerése a Fenntartható webáruház tanúsítvány.

Vállalati értékeink

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság rendkívül fontos cégünk számára. És nemcsak a fejlesztések terén, ahol főleg magunkra támaszkodunk, önellátók vagyunk, tanulunk és növekedünk, mindezt összhangban a környezettel. Nem vagyunk közömbösek a környezetünk iránt, és szoros

Innováció

Az innováció sikerünk motorja. Tisztában vagyunk a fejlődés fontosságával, és nem félünk a változástól. Tudatosan tanulunk, alkalmazkodunk az új feltételekhez, és készek vagyunk kihasználni mind növekedésünket, mind a piac innovációját, amelyen működünk.

Megbízhatóság

Tisztességesek vagyunk mind az alkalmazottainkkal, mind a vásárlóinkkal szemben. Biztosak lehetnek abban, hogy nálunk mindig találnak minőségi termékeket elfogadható áron. Tartjuk a szavunkat és úgy cselekszünk, hogy kollégáink, vásárlóink és partnereink megbízhassanak bennünk. Bízunk a cégben, a csapat többi tagjában, de önmagunkban is, segítünk másoknak és tudjuk, hogy ha szükségünk van rá, akkor ők is segítenek nekünk.

Elégedettség

Minőségi munkánkért megérdemeljük az elégedettséget. Fenntartjuk a vállalati kultúrát, a családi légkört és az őszinte szemléletet, hogy örömmel járjunk dolgozni, és ez tükröződjön vásárlóink elégedettségében is. Gondoskodásunknak, választékunknak, erőfeszítéseinknek és megközelítésünknek köszönhetően vásárlóink, alkalmazottaink és partnereink szívesen dolgoznak együtt a Bontis -al.