Kedves vásárlóink, szeretnénk türelmeteket kérni a megrendelések kézbesítése kapcsán, mindent megteszünk a gyors szállítás érdekében. Kérjük, figyeljétek a termékeknél olvasható jelzést. A "Karácsonyig nem kézbesítjük" feliratú termékek esetében már nem tudjuk garantálni, hogy megérkeznek az ünnepek előtt. Köszönjük.
Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(H-P, 8:00 - 16:00)
0 0 Ft
ÁFA -t beleértve
Cikkszám: ARD-H4053

Egszerhasználatos kezeslábas GUARD

Egyszerhasználatos fehér háromrétegű védőruha, vízálló SMS® anyagból készül, súlya 60g / m2. Az általános ruházat antisztatikus kivitelben, cipzárral lefedve. Rugalmas kapucni, mandzsetta és derék. Az anyagot úgy tervezték, hogy megvédje a részecskéket és a folyadékok részleges fröccsenéseit.…

Több megjelenítése

Válasszon méretet Hogyan lehet megállapítani a megfelelő méretet?
9 napon belül csütörtökön 22. 12. önnél Szállítási lehetőségek
2 380 Ft
- +
Termékkel kapcsolatos kérdések
+36 19 98 92 62
(H-P, 8:00 - 16:00)
Leírás és paraméterek

Termékleírás

Egyszerhasználatos fehér háromrétegű védőruha, vízálló SMS® anyagból készül, súlya 60g / m2. Az általános ruházat antisztatikus kivitelben, cipzárral lefedve. Rugalmas kapucni, mandzsetta és derék. Az anyagot úgy tervezték, hogy megvédje a részecskéket és a folyadékok részleges fröccsenéseit. Robbanásveszélyes környezetben, mérnöki, vegyiparban és autóiparban történő munkavégzésre alkalmas.

Ehhez a munkaruhához letöltheti az EU által előírt szabványokatVásárlói vélemények

Még nincs vélemény

SAJÁT ÉRTÉKELÉS HOZZÁADÁSA


Paraméterek

Gyártó Ardon
Nem férfi, női
Anyag SMS®
Fajsúly 60 g/m2
Kapucni kapucnival
Nyomtatásra alkamas nem

Termék ápolása

Mosás - nem mosható Mosás - nem mosható Fehérítés - ne használjon fehérítőt Fehérítés - ne használjon fehérítőt Szárítás - nem szárítható szárítógépben Szárítás - nem szárítható szárítógépben Vasalás - ne vasalja Vasalás - ne vasalja Professzionális tisztítás - ne alkalmazzon vegytisztítást. Professzionális tisztítás - ne alkalmazzon vegytisztítást.

Hasonló termékek 3

Hasonló termékek 3

9 NAPON BELÜL csütörtökön 22. 12. önnél
1 380 Ft
Részletek

9 NAPON BELÜL csütörtökön 22. 12. önnél
5 920 Ft
Részletek

RAKTÁRON szerdán 14. 12. önnél
720 Ft
Részletek