Kedves vásárlóink, rengeteg megrendelés miatt jelenleg a csomag kézbesítése 1-2 napot késhet. Minden tőlünk tehetőt megteszünk a gyors házhoz szállítás érdekében. Ezért a türelmét kérjük és köszönjük megértését.
Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(He-Pi, 8:00 - 16:00)
0 0 Ft
ÁFA -t beleértve

Újdonságok 10. 5. 2017

Törülközőnap

A törülközőnapot minden évben május 25-én ünneplik. A lojális rajongói ezzel fejezik ki Douglas Adams író iránti tiszteletüket. Először 2 héttel Adams váratlan halála után, 2001-ben került rá sor, és azóta világszerte minden évben megrendezik.


golfový ručníkgolfový ručník zelený 

TÖRÜLKÖZŐNAP

Hallott már a törülközőnapról? Nem??

   "DON'T PANIC - NE PÁNIKOLJ" Douglas Adams

    Olvassa tovább cikkünket, mert előfordulhat, hogy rá jön, hogy milyen sokat veszít ezzel.

 

 

Mi történik ezen a napon?

Világszerte ezen a napon az emberek mindenhová törülközőt hordanak magukkal, és lehetőleg nagyon jól látható helyen. Ennek az oka elsősorban az, hogy a törülköző szembetűnő legyen annak érdekében, hogy a beszélgetés fő témájává váljon. És ezzel arra kényszerítse azokat, akik még nem olvasták a Galaxis útikalauz stopposoknak könyvet, hogy elolvassák.

Ki Douglas Adams?

Douglas Adams (1952. március 11. - 2001. május 11.) egy angol író, aki legismertebb műve a Galaxis útikalauz stopposoknak. A modern technika csodálója volt, imádta az autókat és "radikális ateista" volt, de környezetvédelmi aktivista is, aki különböző veszélyeztetett fajok megmentésében is részt vett.

Galaxis útikalauz stopposoknak

Eredetileg egy rádiójáték volt, szatirikus tudományos fantasztikus film, amely sok szempontból ikonikusá vált. A sorozat öt részből áll, és először a BBC 4 rádión mutatták be, majd képregényként, színházi előadásként, televíziós sorozatokként, számítógépes játékként és játékfilmként is feldolgozták.

A mű a következő 5 részből áll:

  • Galaxis útikalauz stopposoknak 1.
  • Galaxis útikalauz stopposoknak 2. - Vendéglő a világ végén
  • Galaxis útikalauz stopposoknak 3. - Az élet, a világmindenség, meg minden
  • Galaxis útikalauz stopposoknak 4. - Viszlát, és kösz a halakat! 
  • Galaxis útikalauz stopposoknak 5. - Jobbára ártalmatlan

Miről szól?

A könyv Arthur Dent történetét meséli, akinek a házát le kell bontani, hogy helyet teremtsen egy új autópálya számára. Ugyanez történik 2 fényévvel később is, csak ezúttal a Föld bolygót kell eltávolítani egy új expressz űrpálya építése miatt. A férfi szembeszáll egy bontócsoporttal, amely le akarja bontani házát. De barátja, Ford Prefect megnyugtatja és elviszi a helyi öntödébe. Itt elmondja neki, hogy a Föld ideje lejárt, és nem fogja tudni megmenteni. Ezt azért tudja, mert ő maga egy földönkívüli a Beterogeuse közelében lévő aszteroidáról. Ezután a vogonok lerombolják a Földet.

A könyv megválaszolja az élet, az univerzum és minden alapvető kérdését. A választ minden idők legnagyobb számítógépe kiszámította, és ez ... (a könyvben megtudhatja). Sajnos senki sem ismeri az alapkérdést. Ez azonban nagyon fontos az egerek számára, amelyek még nagyobb számítógépet építnek, mint az előző - a Föld bolygót. Ugyanakkor figyelemmel kísérik a megoldás előrehaladását azáltal, hogy a Földön is vannak, és hagyják, hogy az emberek saját magukon kísérletezzenek.

Arthur Dent rendkívüli kalandokat él át, és végül eljut a bolygóépítőkhöz, ahol már épül a tartalék Föld bolygó. Logikus, hogy az egerek megpróbálják megszerezni az agyát. Mert mint az egyetlen emberi földlakos, aki a Föld véges végéig a Földön maradt, tudja az alapkérdést, mely az agyában van bekódolva.

Miért pont törülköző?

A törülköző ugyanis a Galaxis útikalauz stopposoknak szerint a legfontosabb dolog, amit csak magával vihet egy csillagközi stoppos.

"A törülközőket illetően a Galaxis útikalauz stopposoknak mű számos dolgot mond. A törülköző valóban kolosszálisan hasznos kellék minden galaxis stoppos számára. Mindenekelőtt jelentős gyakorlati értéke van - például megvéd a hidegben, miközben a Jaglan Beta bolygó hideg holdjain ugrál. Törülközőn fekhet a Santragino V élénk, márvány-homokos strandjain, és belélegezheti a tengeréből származó kellemes illatokat. Aludhat rajta a csillagok alatt, amelyek annyira pirosra világítanak a sivatagi Kakrafunon bolygón. Használhatja vitorlaként, amikor egy apró tutajon vitorláz a Moth folyó mentén. Bevizelheti közeli harc esetén, vagy lefedheti vele a fejét, hogy ne érezze a Traal sáros szörnyének mérgező szagát, és ne nézzen a szemébe (elképzelhetetlenül buta állat, azt hiszi, hogy ha nem látjük őt, akkor nem lát minket se - hülye, de nagyon éhes). Ha már nem tudja hogyan tovább, signalizálóként segíthet. Na, és természetesen meg is törülközhet benne, ha ezek után elég tisztának tartja. ”(Adams Douglas, Galaxis útikalauz stopposoknak, Argo Publishing, Prága: 2002, ISBN: 978-80-257-0030-3).

Froté ručníky

Van már törülközője?

Függetlenül attól, hogy rajongója e ezeknek a csodálatos könyveknek, vagy sem, feltétlenül be kell szereznie saját egyedi törülközőjét, amely garantálja, hogy semmi sem fogja meglepni, ha a végtelen galaxis meglepi önt. Választhat törülközőket, de nagyobb különböző színű és anyagú fürdőlepedőket is. Fontos hogy szembetűnő legyen!

Ručníky

"Minden úgy volt, ahogy lennie kellet. Minden készen állt. Tudta, hogy hol van a törülközője.“ Douglas Adams

Kapcsolódó termékek 6

3-4 NAPON BELÜL csütörtökön 21. 1. önnél
2 400 Ft
Részlet

3-4 NAPON BELÜL csütörtökön 21. 1. önnél
3 900 Ft
Részlet
Bio pamut
Törölköző Organic

3-4 NAPON BELÜL csütörtökön 21. 1. önnél
2 985 Ft
Részlet

7 NAPON BELÜL kedden 26. 1. önnél
2 535 Ft
Részlet

6 NAPON BELÜL hétfőn 25. 1. önnél
1 585 Ft
Részlet

Tetszik önnek a cikk?
Ossza meg barátaival

Részleg

ÚjdonságokCikk írója
Monika Hloušková
Cikk írója
Monika Hloušková

2017-ben csatlakoztam a Jó Holmik csapatához. Először az ügyfélszolgálat munkatársként, és a megrendeléseket is kezeltem. Fokozatosan azonban egyre többet foglalkoztam blogcikkek írásával és magukkal termékekkel. Végül teljesen kihagytam az ügyfélszolgálatot, és most teljes mértékben elkötelezett vagyok a termékmenedzsment és marketing mellett.Hozzászólások

Még nincs vélemény


Hozzászólást írni

Cikkek, amelyek érdekelhetnék önt 9

Mi a Black Friday története?

Mi a Black Friday története?

Sok cégnek köszönhetően a Black Friday kifejezés gyakorlatilag meghonosodott. De ha önt még messze elkerülte, akkor itt…

További információ

Ökológiai csomagolás lehetősége

Ökológiai csomagolás lehetősége

A kibővített szolgáltatások kínálatába belefoglaltuk a megrendelések ökológiai csomagolás megvásárlásának lehetőségét…

További információ

Hogyan jött létre a póló?

Hogyan jött létre a póló?

A klasszikus póló minden ruhásszekrény része. Kényelmes, kellemes, praktikus és elegáns is lehet. De története nem…

További információ

Honnan származik a galléros póló?

Honnan származik a galléros póló?

Galléros pólóknak hívják őket, és szinte egy stílusos férfi ruhásszekrényéből sem hiányzohatnak. De valójában hol és…

További információ

Hogyan készüljünk fel a tavaszra?

Hogyan készüljünk fel a tavaszra?

Itt a tavasz! Kellemesebb időjárás vár ránk, a réteken gyönyörű színes virágok virágzanak, a napocska kellemesen…

További információ

Tudja miért ünneplik a nemzetközi nőnapot?

Tudja miért ünneplik a nemzetközi nőnapot?

Tudja miért ünneplik a nemzetközi nőnapot? Ön ünnepeli ezt a fontos napot, vagy csak az előző rendszerrel függ össze?…

További információ

Csíkos szezon

Csíkos szezon

Még nem volt ideje csíkos pólót vásárolni erre a szezonra? Akkor itt az idő, mert az az időszak, amikor szüksége lesz…

További információ