Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(He-Pi, 8:00 - 16:00)
0 0 Ft
ÁFA -t beleértve

Tanácsadás 12. 9. 2016

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pólót

Volt már tanácstalan póló kiválasztásakor? Azon gondolkodott, hogy mi alapján válasszon? Hogyan lehet felismerni a jó minőséget vagy helyesen kiválasztani a méretet? Akkor ez a cikk segíthet a következő vásárlásnál.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő pólótTermészetesen először meg kell határozni, hogy milyen alkalomra van a póló. Fontos hogy hétköznapi viseletre vagy sportolásra keres e pólót.

  1. Évszak
  2. Súly
  3. Anyag
  4. Méret
  5. Szín
  6. Szabás

Tavasz, nyár, ősz, tél …

Ha divatosabb darabra hétköznapi viseletre vágyik, akkor figyelembe kell venni az évszakot, amely során viselni fogja. Nyilvánvaló, hogy nyáron nincs szüksége meleg hosszú ujjú pólóra, és ellenkezőleg, egy könnyű póló önmagában valószínűleg nem elegendő a téli napokra. Nálunk mindenféle pólók széles választékát találhatja, függetlenül attól, hogy milyen ujj hosszúságot részesít előnyben.

Miért fontos a súly?

Az anyag súlyát is figyelembe kell venni a döntés meghozatalakor. Sokan nem tudják, mit képzeljenek el ezen kifejezés alatt. Egyszerűen: ez az adott textil súlya négyzetméterre átszámolva. Ez azt jelenti, hogy ha az anyag megadott súlya például 150 g / m2, akkor az 1 m oldalú szövet négyzet súlya 150 g. Elmondható, hogy minél alacsonyabb a súly, annál könnyebb és áttetszőbb a póló. És éppen ellenkezőleg, magasabb súly esetén a póló erősebb, melegebb és jobban tartja az alakját. Nem feltétlenül azonban igaz, hogy a nagyobb súly szükségszerűen magasabb minőséget jelent. Mindig az felhasznált anyagoktól, minőségétől és kialakítástól függ.

Anyagok

Azok az anyagok, amelyekből a pólókat készítik, meghatározzák jellegét, és ezek természetesek vagy mesterségesek lehetnek.

Pamut – természetes anyag, amely tartós és kényelmes, a pamutból készült ruhákat könnyű mosni és vasalni. Nem túl elasztikus és könnyen gyűrődik.

  • Organikus pamut - tökéletes mindazok számára, akik törődnek a környezettel. Tulajdonságai megegyeznek a klasszikus pamut tulajdonságaival. Vásároljon kiváló minőségű pólót organikus pamutból.

Poliészter – szintetikusan előállított anyag. Kinézete a selyemhez hasonló, nem szívja fel a nedvességet és gyorsan szárad. Ezért ez optimális anyag sportruházat készítésére. Sport pólók - különböző színek és szabások.

Elasztán – ez szintén műszál, és a szövetben levő tartala garantálja, hogy a szövet "nyúlékony" legyen, és a ruhák jobban körbeölelik a testet.

Viszkóz - természetes, de ipari gyártásból származik, és „mesterséges selyemnek” is nevezik. A viszkózból készített ruházat kellemes tapintású, tartós, nedvszívó és kellemesen hűvös.

A legtöbb ruházatot ezeknek az anyagoknak a kombinálásával készítik, hogy megkapják a kívánt tulajdonságokat (gyűrődésálló, tartós, könnyű, gyorsan száradó). A sport pólók alacsony súlyú és poliészter anyagból készülnek, amely erre a célra alkalmasabb, mivel jobban elvezeti az izzadságok a testtől és gyorsan szárad.

Kétszer mérj, egyszer vásárolj

Egy másik fontos tényező, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni, a póló megfelelő mérete. A méretek a legkisebb XS -től a legnagyobb 5XL -es pólóig vannak feltüntetve. Különleges méretek a gyermek pólóknál találhatóak, ahol a méret megegyezik a gyermek magasságával, centiméterben.

Ha valóban jó pólót szeretne vásárolni, akkor ismernie kell a póló méretét. Ha a pólók méretét szélességben és magasságban adjuk meg, de ön kerületet mér, akkor a szélességet szorzza meg kettővel. Hosszú ujjú pólók esetében az ujjak hosszát is meg kell határozni.

Póló

Különböztesse meg a színeket

A színek kiválasztásakor a helyzet nem olyan egyszerű, mint ahogy ez az első pillantásra tűnhet. Nem minden sötétkék, igazán sötétkék. Kínálatunkban van például királykék, sötét királykék és tengerészkék. Fontos megjegyezni, hogy az azonos megnevezésű szín gyártónként eltérő lehet. Ha biztos akar lenni abban, hogy pólói azonos színűek legyenek (pl. férfi és női), azt javasoljuk, hogy tájékozódjon a gyártó alapján, vagy mindig válasszon ugyanabból a póló sorozatból (Origin, Resist, Classic new, Basic, Fantasy, stb.). Olcsó pólókat is vásárolhat - színek széles kínálata található nálunk.

Nyakhoz vagy kivágással?

Annak érdekében, hogy jól nézzen ki, gondoljon a nyakkivágás típusára is. Van aki a klasszikus környakkivágást szereti, mások például az alak hangsúlyozása érdekében más típust választanak, mint például a póló mély dekoltázzsal vagy V nyakú póló.

A termékhez ajánljuk 5

RAKTÁRON szerdán 1. 6. önnél
2 000 Ft
Részlet
Bestseller
Mi öltöztetjük
Elasztikus
Női alsó trikó Triumph

RAKTÁRON szerdán 1. 6. önnél
3 035 Ft
Részlet
Mi viseljük
Akár 95 °C-on is mosható
Férfi póló Resist

RAKTÁRON szerdán 1. 6. önnél
3 550 Ft
Részlet
Mi öltöztetjük
Nagy fajsúly
Elasztikus
Női hosszú újjő póló Slim

RAKTÁRON szerdán 1. 6. önnél
4 165 Ft
Részlet

3-4 NAPON BELÜL csütörtökön 2. 6. önnél
3 950 Ft
Részlet

Tetszik önnek a cikk?
Ossza meg barátaival

Részleg

TanácsadásCikk írója
Monika Bečková Hloušková


Hozzászólások

Még nincs vélemény


Hozzászólást írni

Cikkek, amelyek érdekelhetnék önt 9

Hogyan válasszunk talpbetétet?

Hogyan válasszunk talpbetétet?

A minőségi és kényelmes lábbeli nélkülözhetetlen. De gyakran ez nem elég ahhoz, hogy a lábak egészségesek maradjanak,…

További információ

Hogyan válasszunk megfelelő munkaruhát?

Hogyan válasszunk megfelelő munkaruhát?

Akár szeret otthon barkácsolni, akár kihívásokkal teli környezetben dolgozó szakember, biztosan értékelni fogja a…

További információ

Hogyan lehet eltávolítani a körömlakkot a ruhákról

Hogyan lehet eltávolítani a körömlakkot a ruhákról

A kedvenc színével és átlátszó körömlakkal ápolt manikűrözött körmök biztosan a tökéletes megjelenés nélkülözhetetlen…

További információ

Hogyan lehet eltávolítani a ragacsos Slime foltokat a ruhákból?

Hogyan lehet eltávolítani a ragacsos Slime foltokat a ruhákból?

A ragacsos Slime már egy ideje népszerű a gyerekek körében. De ami a gyerekek kedvenc játéka, az az anyukák számára…

További információ

Utolsó pillanatban készült 5 halloween jelmez

Utolsó pillanatban készült 5 halloween jelmez

Halloween partira készül, de nem szeretne drága jelmezeket vásárolni, kölcsönözni vagy készíteni? Nem probléma. Ha egy…

További információ

Ismeri ezeket a divatstílusokat?

Ismeri ezeket a divatstílusokat?

Halhatatlan és új divatstílusok. A modern trendek és jelen korszak jellemzik az öltözködés módját. Van, aki követi őket…

További információ

Két generáció, egy outfit

Két generáció, egy outfit

Úgy érzi, hogy anya és lánya nem viselhetik ugyanazt? Akkor megpróbáljuk meggyőzni önt az ellenkezőjéről. Nagyon sok…

További információ

Hogyan kell viselni a melegítő nadrágot? Lehet stílusosan is

Hogyan kell viselni a melegítő nadrágot? Lehet stílusosan is

Lehet, hogy már ön is felfigyelt arra, hogy manapság sokkal több embert láthatunk melegítő nadrágban az utcán. A modern…

További információ

8 tipp a fehér póló viseléséhez

8 tipp a fehér póló viseléséhez

Észrevette már, milyen gyakran töltjük fel ruhásszekrényeinket új darabokkal, amelyek egyáltalán nem illenek egymáshoz?…

További információ