Tisztelt Vásárlók, közeledik a karácsony és szeretnénk meghosszabbítani a termékvisszaküldésre kiszabott határidőt 2023 január végéig.
Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(H-P, 8:00 - 16:00)
0 0 Ft
ÁFA -t beleértve

Tanácsadás 12. 9. 2016

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pólót

Volt már tanácstalan póló kiválasztásakor? Azon gondolkodott, hogy mi alapján válasszon? Hogyan lehet felismerni a jó minőséget vagy helyesen kiválasztani a méretet? Akkor ez a cikk segíthet a következő vásárlásnál.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő pólótTermészetesen először meg kell határozni, hogy milyen alkalomra van a póló. Fontos hogy hétköznapi viseletre vagy sportolásra keres e pólót.

  1. Évszak
  2. Súly
  3. Anyag
  4. Méret
  5. Szín
  6. Szabás

Tavasz, nyár, ősz, tél …

Ha divatosabb darabra hétköznapi viseletre vágyik, akkor figyelembe kell venni az évszakot, amely során viselni fogja. Nyilvánvaló, hogy nyáron nincs szüksége meleg hosszú ujjú pólóra, és ellenkezőleg, egy könnyű póló önmagában valószínűleg nem elegendő a téli napokra. Nálunk mindenféle pólók széles választékát találhatja, függetlenül attól, hogy milyen ujj hosszúságot részesít előnyben.

Miért fontos a súly?

Az anyag súlyát is figyelembe kell venni a döntés meghozatalakor. Sokan nem tudják, mit képzeljenek el ezen kifejezés alatt. Egyszerűen: ez az adott textil súlya négyzetméterre átszámolva. Ez azt jelenti, hogy ha az anyag megadott súlya például 150 g / m2, akkor az 1 m oldalú szövet négyzet súlya 150 g. Elmondható, hogy minél alacsonyabb a súly, annál könnyebb és áttetszőbb a póló. És éppen ellenkezőleg, magasabb súly esetén a póló erősebb, melegebb és jobban tartja az alakját. Nem feltétlenül azonban igaz, hogy a nagyobb súly szükségszerűen magasabb minőséget jelent. Mindig az felhasznált anyagoktól, minőségétől és kialakítástól függ.

Anyagok

Azok az anyagok, amelyekből a pólókat készítik, meghatározzák jellegét, és ezek természetesek vagy mesterségesek lehetnek.

Pamut – természetes anyag, amely tartós és kényelmes, a pamutból készült ruhákat könnyű mosni és vasalni. Nem túl elasztikus és könnyen gyűrődik.

  • Organikus pamut - tökéletes mindazok számára, akik törődnek a környezettel. Tulajdonságai megegyeznek a klasszikus pamut tulajdonságaival. Vásároljon kiváló minőségű pólót organikus pamutból.

Poliészter – szintetikusan előállított anyag. Kinézete a selyemhez hasonló, nem szívja fel a nedvességet és gyorsan szárad. Ezért ez optimális anyag sportruházat készítésére. Sport pólók - különböző színek és szabások.

Elasztán – ez szintén műszál, és a szövetben levő tartala garantálja, hogy a szövet "nyúlékony" legyen, és a ruhák jobban körbeölelik a testet.

Viszkóz - természetes, de ipari gyártásból származik, és „mesterséges selyemnek” is nevezik. A viszkózból készített ruházat kellemes tapintású, tartós, nedvszívó és kellemesen hűvös.

A legtöbb ruházatot ezeknek az anyagoknak a kombinálásával készítik, hogy megkapják a kívánt tulajdonságokat (gyűrődésálló, tartós, könnyű, gyorsan száradó). A sport pólók alacsony súlyú és poliészter anyagból készülnek, amely erre a célra alkalmasabb, mivel jobban elvezeti az izzadságok a testtől és gyorsan szárad.

Kétszer mérj, egyszer vásárolj

Egy másik fontos tényező, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni, a póló megfelelő mérete. A méretek a legkisebb XS -től a legnagyobb 5XL -es pólóig vannak feltüntetve. Különleges méretek a gyermek pólóknál találhatóak, ahol a méret megegyezik a gyermek magasságával, centiméterben.

Ha valóban jó pólót szeretne vásárolni, akkor ismernie kell a póló méretét. Ha a pólók méretét szélességben és magasságban adjuk meg, de ön kerületet mér, akkor a szélességet szorzza meg kettővel. Hosszú ujjú pólók esetében az ujjak hosszát is meg kell határozni.

Póló

Különböztesse meg a színeket

A színek kiválasztásakor a helyzet nem olyan egyszerű, mint ahogy ez az első pillantásra tűnhet. Nem minden sötétkék, igazán sötétkék. Kínálatunkban van például királykék, sötét királykék és tengerészkék. Fontos megjegyezni, hogy az azonos megnevezésű szín gyártónként eltérő lehet. Ha biztos akar lenni abban, hogy pólói azonos színűek legyenek (pl. férfi és női), azt javasoljuk, hogy tájékozódjon a gyártó alapján, vagy mindig válasszon ugyanabból a póló sorozatból (Origin, Resist, Classic new, Basic, Fantasy, stb.). Olcsó pólókat is vásárolhat - színek széles kínálata található nálunk.

Nyakhoz vagy kivágással?

Annak érdekében, hogy jól nézzen ki, gondoljon a nyakkivágás típusára is. Van aki a klasszikus környakkivágást szereti, mások például az alak hangsúlyozása érdekében más típust választanak, mint például a póló mély dekoltázzsal vagy V nyakú póló.

A termékhez ajánljuk 5

RAKTÁRON szerdán 30. 11. önnél
2 420 Ft
Részletek
Bestseller
Mi öltöztetjük
Elasztikus

RAKTÁRON szerdán 30. 11. önnél
3 640 Ft
Részletek
Mi viseljük
Akár 95 °C-on is mosható

RAKTÁRON szerdán 30. 11. önnél
4 260 Ft
Részletek
Mi öltöztetjük
Nagy fajsúly
Elasztikus

RAKTÁRON szerdán 30. 11. önnél
5 000 Ft
Részletek

5 NAPON BELÜL pénteken 2. 12. önnél
4 740 Ft
Részletek

Tetszik önnek a cikk?
Ossza meg barátaival

Részleg

TanácsadásCikk írója
Monika Bečková Hloušková


Hozzászólások

Még nincs vélemény


Hozzászólást írni

Cikkek, amelyek érdekelhetnék önt 9

Minőségi outdoor ruházat a természetbe?

Minőségi outdoor ruházat a természetbe?

Aki a természetbe készül, annak jó minőségű ruházatot és lábbelit kell viselnie, amely nem hagyja, hogy az időjárás…

További információ

Fitness ruházat az edzőterembe

Fitness ruházat az edzőterembe

Testmozgással teszünk valamit az egészségünkért, és a felszabaduló endorfinoknak köszönhetően az elménkért is. Jobban…

További információ

A legismertebb textilipari tanúsítványok áttekintése

A legismertebb textilipari tanúsítványok áttekintése

Ismeri a ruházaton és textiltermékeken található különböző tanúsítványokat? Ha nem, akkor összeállítottunk egy listát a…

További információ

Milyen a fiatal, nem csak a Z generáció, divat?

Milyen a fiatal, nem csak a Z generáció, divat?

Amikor az ember fiatal, szinte bármit felvehet. Az öltözködésben a fantáziának nincsenek határai, és fiatal korban…

További információ

Kerékpáros ruházat

Kerékpáros ruházat

A kerékpározás kétségtelenül az egyik legnépszerűbb sporttevékenység. A kerékpározás fenntartja a kiváló fizikai…

További információ

Hogyan lehet eltávolítani a cseresznyefoltokat

Hogyan lehet eltávolítani a cseresznyefoltokat

Ki ne szeretné a cseresznyét? Nem csak az íze csodálatos, de különböző vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz,…

További információ

Hogyan válasszunk talpbetétet?

Hogyan válasszunk talpbetétet?

A minőségi és kényelmes lábbeli nélkülözhetetlen. De gyakran ez nem elég ahhoz, hogy a lábak egészségesek maradjanak,…

További információ

Hogyan válasszunk megfelelő munkaruhát?

Hogyan válasszunk megfelelő munkaruhát?

Akár szeret otthon barkácsolni, akár kihívásokkal teli környezetben dolgozó szakember, biztosan értékelni fogja a…

További információ

Hogyan lehet eltávolítani a körömlakkot a ruhákról

Hogyan lehet eltávolítani a körömlakkot a ruhákról

A kedvenc színével és átlátszó körömlakkal ápolt manikűrözött körmök biztosan a tökéletes megjelenés nélkülözhetetlen…

További információ