Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(Hé-Pé, 8-16)
info@bontis.hu

Tanácsadás 17. 8. 2022

Milyen a fiatal, nem csak a Z generáció, divat?

Amikor az ember fiatal, szinte bármit felvehet. Az öltözködésben a fantáziának nincsenek határai, és fiatal korban gyakorlatilag nincsenek korlátok a divat terén. Melyek az idei öltözködési trendek nem csak a Z generáció számára?


Fiatal divatA fenntartható divat alapvető fontosságú

Divat lányoknak

Divat fiúknak

Pamut sapkák minden outfithez

 

Hozzá kell tenni, hogy a divat stílusa ugyan fontos, de a minőség és a fenntarthatóság is nagy szerepet játszanak a fiatalok körében. Ez teljesen rendben van, és mi felemeljük a hüvelykujjunkat. A fiatalok szívesebben fektetnek be jobb minőségű, természetes vagy újrahasznosított anyagokból készült darabokba, és nem idegen számukra a társadalmi felelősségvállalás a termelésben, így figyelembe vehetik az olyan minősítéseket, mint a Fairtrade. A többi generáció e tekintetben inspirálódhatna.

Összességében a színes stílus visszatér a divatba, merészségre és egyéniségre szólít fel. A csíkok is rendkívül menőek. A bőrdzsekik, amelyek lehetnek egyszerűek vagy szegecseltek, újra divatosak. Az év színe idén a very peri, ami jól kombinálható és rendkívül jól néz ki.

És milyen ruhák közül válasszunk?

FairTrade ruházat, organikus biopamut és újrahasznosított anyagok - egyszerűen: FENNTARTHATÓ DIVAT.

Fenntartható divat

Olyan, amely nem terheli feleslegesen a környezetet, természetes vagy újrahasznosított anyagokból készül, és nem hanyagolja el a társadalmi felelősségvállalást a gyártás során. Biztos lehet benne, hogy a ruhákat készítő munkásoknak jogaik vannak, és nem rabszolgák. Ha valóban törődik a természettel és az emberekkel, kezdjen el tanúsítványokat keresni a ruháin.

Fenntartható divat

Divat lányoknak

A miniszoknyák, az alacsony derekú farmerek és a "harang alakú nadrágok" is visszatérőben vannak. A színes felsők, amelyek lehetnek egyszínűek vagy gyerek- vagy állatmotívumokkal díszítve, ezekhez remek választás. A crop topok, az oversized pólók, a pulóverek és a ruhák továbbra is rendkívül divatosak. A merész és élénk színek különösen népszerűek.

Az oversize divat még mindig trendi. Az outfitet különféle kiegészítőkkel lehet élénkíteni, amelyek tökéletesen kiegészítik az összképet.

Crop topok crop top pulóverek

Remek választás nadrágokhoz, rövidnadrágokhoz és magas derekú szoknyákhoz, ráadásul alkalmasak akár testmozgáshoz is. Frissnek, fiatalosnak és kényelmesnek tűnnek.

Crop topok

 

Női ruhák és szoknyák

A legkényelmesebb nyári outfit kétségtelenül a ruha és a szoknya. Szoknyák sportoláshoz és szabadidőhöz, alkalmi ruhák egy csipetnyi eleganciával. Kellemes anyagok, színek és különböző szabások széles választéka az egyedi stílusért.

Ruhák & Szoknyák

 

Leggingsek

A leggings már nem csak sportolásra alkalmas. Egy modern modellben akár a városba is remek. Remekül kombinálhatók hosszú pólókkal vagy pulóverekkel. Még a hagyományos pamut leggings is nagyszerű.

Legíny

 

Pólók

Korosztálytól függetlenül divatosak, de egyértelműen a fiatal divathoz tartoznak. Tökéletesen passzolnak más ruhadarabokhoz, ezért sosem lehet belőlük elég. A különböző színek széles választéka olyan alap, amelyet minden nő, lány vagy hölgy értékelni fog.

Pólók

 

Fiú divat

A fiúk számára a farmer rövidnadrág, a kétrészes tréningruha és különösen a pamut sapka az idei trend. A lányokhoz hasonlóan a hangsúly az anyag minőségen és a fenntarthatóságon van. A pamut rövidnadrágok, pólók minden fazonja és a kétrészes szettek egyszerűen elengedhetetlenek. A színes, merész motívumokkal és mintákkal ellátott ingek is visszatérnek.

Hosszított pólók

A hosszított pólók már évek óta népszerűek, és ez most sincs másképp. Nemcsak nagyon kényelmesek, hanem praktikusak is. Nem gyűrődnek és jól néznek ki. Tökéletesen mutatnak farmerrel kombinálva, de a lazább és sportosabb divathoz, mint a modern melegítőnadrágok, is jól illenek.

Hosszú pólók

 

Pulóverek

A pulóverek sosem mennek ki a divatból. Különböző szabások, anyagok és színek széles kínálatából választhat. Bármilyen stílust és outfitet részesít előnyben, a pulóverek melegen tartanak, és mégis bárhol elférnek, így nem okoz gondot, ha a hátizsákban magával viszi bárhová is megy.

Pulóverek

 

Színes ingek

Elegáns és lezser stílus - az ingek mindkettőt remekül kombinálják. Lehetnek élénk színekben, farmerból, flanelból vagy különböző színes mintákkal. Tökéletesek minden olyan fiatalember számára, aki minden társaságban szeretne kiemelkedő lenni.

Színes ingek


Sportos ruházat

Kényelem - egy szó, amely mindent elmond, amit a sportruházatról tudni kell. Nem számít, hogy laza melegítő rövidnadrágot, alakot kihangsúlyozó slim fit szabású melegítőnadrágot vagy klasszikus szabású melegítőnadrágot választ. Mindegyikben jól fogja érezni magát, és aki jól érzi magát, az jól is néz ki. A melegítőnadrág számos stílusos darabbal kombinálható, így még csak nem is kell úgy kinéznie, mintha most jönne az edzőteremből.

Melegítőnadrágok & rövidnadrágok

 

Pamut fejfedők

ez 2022-ben a Z generáció ruhatárának egyik alapdarabja, a férfiak kedvence, de a nők is viselik. Az angol "bucket hat" elnevezést kapta, és egyetlen outfit sem teljes nélküle.

Bucket hat

 

 
 

Tetszik önnek a cikk?
Ossza meg barátaival

Részleg

Tanácsadás



Cikk írója
Monika Bečková Hloušková


Hozzászólások

Még nincs vélemény


Hozzászólást írni





Cikkek, amelyek érdekelhetnék önt 9

Hogyan lehet meghosszabbítani a ruhák élettartamát a szekrényben?

Hogyan lehet meghosszabbítani a ruhák élettartamát a szekrényben?

Veled is előfordult már, hogy az új ruhád nem maradt sokáig jó állapotú? Elveszíti a színét, összemegy, megnyúlik vagy…

További információ

Hogyan tudjuk kitisztítani a paradicsomfoltokat?

Hogyan tudjuk kitisztítani a paradicsomfoltokat?

A paradicsom a legkedveltebb zöldségek közé tartozik. Nyáron édes, illatos és frissítő. Jól illik salátákhoz, remek…

További információ

Ökológiai mosás? Egyszerű, hatékony és környezetbarát megoldások számodra!

Ökológiai mosás? Egyszerű, hatékony és környezetbarát megoldások számodra!

Lehet, hogy már sokat hallottál a környezetbarát mosásról, de még nem volt bátorságod kipróbálni valamelyik ökoterméket…

További információ

Hogyan érdemes kombinálni a ruhák színeit?

Hogyan érdemes kombinálni a ruhák színeit?

Szereted a színes ruhákat, de nem vagy biztos benne, hogy a színek passzolnak egymáshoz? Van egy egyszerű útmutatónk,…

További információ

Mi nem hiányozhat a ruhatáradból idén tavasszal?

Mi nem hiányozhat a ruhatáradból idén tavasszal?

Te is várod már, hogy tavasszal a nap meleg sugarai felmelegítsék tested és lelked? Szeretnéd új és divatos ruhákban…

További információ

Hogyan öltözzünk fel esőben?

Hogyan öltözzünk fel esőben?

Esik az eső, de neked mégis ki kell menned? Félsz, hogy elered az eső, miközben éppen sétálsz a szabadban? Készülj fel,…

További információ

Hogyan válasszuk ki a számunkra ideális sapkát?

Hogyan válasszuk ki a számunkra ideális sapkát?

A sapka az egyik kedvenc divatos kiegészítőd? Vagy úgy érzed, hogy egyik sem áll igazán jól neked? Lehet, hogy csak nem…

További információ

Minőségi outdoor ruházat a természetbe?

Minőségi outdoor ruházat a természetbe?

Aki a természetbe készül, annak jó minőségű ruházatot és lábbelit kell viselnie, amely nem hagyja, hogy az időjárás…

További információ

Fitness ruházat az edzőterembe

Fitness ruházat az edzőterembe

Testmozgással teszünk valamit az egészségünkért, és a felszabaduló endorfinoknak köszönhetően az elménkért is. Jobban…

További információ