Ügyfélszolgálat
+36 19 98 92 62
(Hé-Pé, 8-16)
info@bontis.hu
Rendeljen még 23 999 Ft
és ingyenes házhoz szállítás

Tanácsadás 7. 9. 2021

Ismeri ezeket a divatstílusokat?

Halhatatlan és új divatstílusok. A modern trendek és jelen korszak jellemzik az öltözködés módját. Van, aki követi őket, van, aki nem. Mindenki kiválaszthatja azt, amelyik legközelebb áll az alakjához és a jelleméhez. Mely lesz a nyerő az ön számára?


Ismeri ezeket a divatstílusokat?Athleisure

Hippie

Hipster

Tomboy

A szomszéd lány divat stílus

Preppy

Business

Oversized

Francia stílus

A divatnak sokféle stílusa és formája van. A legújabb trendek gyakran változnak. Összeállítottuk a legfontosabbak listáját, amelyek már egy ideje a divat színpadán vannak, és továbbra is a figyelem középpontjában állnak. Ezek a stílusok egyszerűek, eredetiek, és könnyedén létrehozhatók a ruhásszekrény basic darabjaiból.

Athleisure

Athleisure

Ez az egyszerű és lezser divatstílus a pandémia idején rendkívül ismertté vált. Alapja a kényelem, ami a jelen korszak szimbóluma lett. És hogy néz ki valójában az athleisure stílus? Tulajdonképpen úgy kell kinézni, mintha most hagyta volna el az edzőtermet. Ideális a leggings vagy egy kényelmes melegítő nadrág, amelyeket lezser pólóval, pulóverrel és tornacipővel egészíthet ki. Ha ráadásul a pólóból egy sportmelltartó sejthető, akkor ez egyáltalán nem gond, hanem éppen ellenkezőleg, még jobban növeli az outfit eredetiségét. Ne felejtse el kiegészíteni az athleisure outfitjét stílusos sildes sapkával vagy lezser sapkával.

Azonban nem mindenki engedheti meg magának, hogy lezser stílusú kényelmes ruhát viseljen, ezért ebből a stílusból új, elegánsabb ún. athflow stílus jött létre. Miért ne lehetne kényelmes outfitje egy üzletembernek, irodában dolgozóknak, jogászoknak vagy akár ingatlanügynököknek? Praktikus és kényelmes sportruházat kombinációjáról van szó elegáns darabokkal. Maximális kényelmet kell nyújtania, miközben megőrzi a professzionális megjelenést. Ennél a stílusnál remek választás a széles nadrág, laza kezeslábas, hosszú kardigán, de laza pulóverrel és szvetterrel sem lép félre, ha stílusos sneakers sportcipővel kombinálja

Klasszikus női biopamut póló 8007 Dámské tepláky Leisure Čepice z biobavlny MB7113
Klasszikus női biopamut póló 8007 Női melegítő Leisure Biopamut sapka MB7113

Hippie

Hippie

A hippie stílus a 60 -as évek óta az egyik legfontosabb. Könnyen felismerhető, ráadásul szellős, kellemes és kényelmes. Ez a stílus elsősorban a természettel és szépséggel való kapcsolat fejezi ki. A kreativitásnak itt nincsenek határai. Például vásárolhat egy hagyományos pólót, szó szerint pár forintért, és batikolással olyan első osztályú darabbá varázsolhatja, amely senki másnak nincs. Remek választás a laza ruha vagy hosszabb póló is. Mindent rátéttel díszíthet. Választhat széles nadrágot, hosszú laza szoknyát, rojtos darabokat, és nyáron ne feledkezzen meg a szandálról. A különböző hajpántok és virágok remek választás kiegészítőként. A férfiak szakállat növeszthetnek. És végül még egy tipp - minél színesebb, annál jobb!

Dámské tričko Love Dámské sportovní sandály LILY Čelenka z biobavlny MB7135
Női póló Love Női sportos szandál LILY Fejpánt bio pamutból MB7135

HipsterHipster

A hipster stílus nagyon magabiztos és népszerű, különösen a városokban. Leggyakrabban a kis kávézók közelében találkozhat hipsterekkel. És mi különbözteti meg ezt az öltözködési stílust? Különösen az, hogy inkább second hand -ből vagy a nagymama szekrényéből részesít előnyben régebbi darabokat, új és márkás darabok helyett. Ez a stílus nem csak a divatról szól, de a fenntarthatóság egész filozófiája a hipster stílushoz kapcsolódik. Az alap egy szűk farmer, ideális esetben több helyen "szakadt". Ehhez egy basic fehér póló, és egy elegáns kockás flanel ing vagy kardigán. Ebben a stílusban ugyanolyan fontosak, mint maga a ruhák, a kiegészítők is. Nem hiányozhat egy kendő, stílusos kalap vagy sapka, és az outfitet tökéletesítheti egy átlátszó szemüveggel vastag kerettel. Az, hogy egyáltalán nem lát rosszul, nem akadály - ezek a szemüvegek klasszikus üveg lencsékkel is megvásárolhatók. Vegyen fel hozzá bőr bokacipőt, és mehet is a kedvenc kávéjáért egy kis családi pörkölőből.

Pracovní flanelová košile Jonah Pánské tričko Basic Zmijovka Pánské farmářky CXS kotníkové
Munkavédelmi flanel ing Jonah Basic férfi póló Retró téli sapka Férfi farmárcipő CXS fűzős

Tomboy

Tomboy

Ez a divatstílus kizárólag azon nők számára van fenntartva akik inkább a férfi divatot kedvelik. Nem érzi magát igazán jól szoknyában és ruhában? Nem gond, soha nem lesz szüksége rájuk a tomboy stílusban. Viseljen nadrágot, inget, zakót vagy farmert, pólót, pulóvert és sildes sapkát. Ennek a stílusnak az előnye, hogy az outfit minden bizonnyal a lehető legkényelmesebb lesz, de nem kell attól tartania, hogy elveszíti stílusát és varázsát. A Tomboy stílus nagyon ízléses a hétköznapi lazasága ellenére. Ezenkívül kissé lázadó megjelenésű, ami nem biztos, hogy kárára válik.

Pánské tílko CXS MARKUS Dámská kostkovaná košile JN616 Sportovní boty Prestige MOLEDA SPORT Sapka egyenes szemellenzővel MB6635
Férfi alsó póló CXS MARKUS Női kockás ing JN616 Sportos cipő Prestige MOLEDA SPORT Siltes sapka egyenes MB6635

Dívka od vedle

A szomszéd lány divat stílus

Ez a stílus egyértelműen a legnépszerűbbek közé tartozik. Egyesíti az egyszerűséget és az egyediséget. Ez egy tisztán női stílus, ahol a nőiesség és egy kis félénkség ötvöződik. A szomszéd lány minden fiú álma és minden lány példaképe - furcsa, vicces, de ugyanakkor egyszerű lány. Tartalmazhat country stílusú darabokat vagy romantikus darabokat is, mint például a virágos ruhák. Biztosan nem fog félre lépni, ha fejdíszként stílusos kalapot választ. A kreativitást itt igazán szabadjára lehet engedni. Legyen gyengéd, szexi és kényelmes egyszerre.

Dámské tričko Dream Dámská mikina Merger Dámské outdoorové boty BLOOM
Női póló Dream Női pulóver Merger Női outdoor cipő BLOOM

Preppy

Preppy

Ez a nagyon konzervatív divatstílus az Egyesült Államokban jött létre az 50. -es években, hogy megkülönböztesse a rangos egyetemek hallgatóit másoktól. A klasszikus finom minták és a pasztell színek jellemzik. Ügyeljen arra, hogy ne válasszon semmilyen élénk színt, de a csíkok és kockák megengedettek. Ez a divatstílus továbbra is népszerű és időtálló. A kigombolt szvetterek, galléros pólók, chinos nadrágok, zakók és pasztell színű ingek biztosan elnyerik tetszését. Ne feledkezzen meg a kiváló minőségű anyagokról, amelyek ebben az esetben nélkülözhetetlenek. Remek a kasmír, pamut vagy gyapjú.

Pánská luxusní košile Diamonds JN670 Pánský bavlněný svetr JN661 Batoh na notebook ECONOMY
Férfi luxus ing Diamonds JN670 Férfi pamut pulóver JN661 Notebook táska ECONOMY

BusinessBusiness

A business divatnak megvannak a maga szabályai, és biztosan nem lehet túlzottan lezser. Méltóképpen és szakszerűen kell kinézni. Mindig a munkahelyétől függ. A Wall Street vállalati ügyvédje és egy kisváros ingatlanügynöke másképp öltözködik. Meg kell különböztetni a business formal és business casual stílust. Ezen stílusok mindegyikének megvannak a maga alapvető szabályai, amelyeket követni kell. A férfi ruhásszekrény alapja egy sötétebb színű öltöny, ing és nyakkendő. Nők számára megengedett a nadrág kosztüm vagy szoknya és ing is. Néhány munkahely dress code -ja toleránsabb, és lehetővé teszi a lezserebb stílusú darabokat is. A blúz és szoknya vagy nadrág ebben az esetben remek választás a nők számára, az ingek és chinos nadrág pedig a férfiak számára.

Dámská luxusní košile Diamonds JN669
Női luxus ing Diamonds JN669

Oversized

Oversized

Az utóbbi időben egyre népszerűbb az úgynevezett oversized stílus. A ruhák nagyon lazák és lezserek. Különösen népszerű a fiatalabb diákok körében, de sokaknak megfelel és illik. Ha olyan valakivel találkozik, aki nagyobb és "kinyújtott" pulóvert vagy pólót visel, akkor oversized divatra bukkant. Ez a stílus igazán remek karcsú nők számára, a teltebb nők meglehetősen formátlannak tűnhetnek ebben az outfitben. De ennek a stílusnak megfelelő ruháknak mindenekelőtt kényelmesnek kell lenniük.

Dámská mikina s kapucí z biobavlny 8023 Dámský kabát JN1141 Sapka Single Beanie MB7131 Sportovní boty Prestige MOLEDA SPORT
Női kapucnis biopamut felső 8023 Női kabát JN1141 Sapka Single Beanie MB7131 Sportos cipő Prestige MOLEDA SPORT

Francia stílus

Francia stílus

Ez a stílus halhatatlan divatsiker, melyet soha nem fogunk megunni. A francia nők egyszerűen tudják, hogyan kell megfelelően öltözködni, és mi illik nekik a legjobban. Nem hiába Párizs a divat egyik fővárosa. Ez a stílus ötvözi a nőiességet, változatosságot, de merész, elegáns és mégis egyszerű. Különösen a minimalizmusra helyezi a hangsúlyt. Mindig kényelmesen, kellemesen és önmagának érezheti magát benne, egyszerűen kiemeli a természetességét. A semleges és finom színek dominálnak, amelyeket kiegészíthet még egy élénkebb színnel, például pirossal. A outfitek természetesen harmonikusak, nőiesek, gyengédek és viszonylag konzervatívak. Mindig rendkívül fontos az anyag és szabás minősége. A francia nők soha nem viselnek nagy logóval vagy feltűnő nyomtatással kiegészített ruhákat, az egyszerű és kényelmes ruhák nyomatás nélkül elegendőek. Határozottan nem szabad megfeledkezni az olyan kiegészítőkről sem, mint például a kendő vagy kalap. Az urak is felöltözhetnek úgy, mint egy francia úriember - az elegancia és a kötetlenség kombinációját kell választaniuk, de a nőkhöz hasonlóan követni kell a minimalizmus szabályait.

Dámská košile s tříčtvrtečním rukávem Style Stylová retro čepice MB6231
Női háromnegyedes ujjú ing Style Stílusos retró sapka MB6231

Tetszik önnek a cikk?
Ossza meg barátaival

Részleg

Tanácsadás



Cikk írója
Monika Bečková Hloušková


Hozzászólások

Még nincs vélemény


Hozzászólást írni





Cikkek, amelyek érdekelhetnék önt 9

Hogyan lehet meghosszabbítani a ruhák élettartamát a szekrényben?

Hogyan lehet meghosszabbítani a ruhák élettartamát a szekrényben?

Veled is előfordult már, hogy az új ruhád nem maradt sokáig jó állapotú? Elveszíti a színét, összemegy, megnyúlik vagy…

További információ

Hogyan tudjuk kitisztítani a paradicsomfoltokat?

Hogyan tudjuk kitisztítani a paradicsomfoltokat?

A paradicsom a legkedveltebb zöldségek közé tartozik. Nyáron édes, illatos és frissítő. Jól illik salátákhoz, remek…

További információ

Ökológiai mosás? Egyszerű, hatékony és környezetbarát megoldások számodra!

Ökológiai mosás? Egyszerű, hatékony és környezetbarát megoldások számodra!

Lehet, hogy már sokat hallottál a környezetbarát mosásról, de még nem volt bátorságod kipróbálni valamelyik ökoterméket…

További információ

Hogyan érdemes kombinálni a ruhák színeit?

Hogyan érdemes kombinálni a ruhák színeit?

Szereted a színes ruhákat, de nem vagy biztos benne, hogy a színek passzolnak egymáshoz? Van egy egyszerű útmutatónk,…

További információ

Mi nem hiányozhat a ruhatáradból idén tavasszal?

Mi nem hiányozhat a ruhatáradból idén tavasszal?

Te is várod már, hogy tavasszal a nap meleg sugarai felmelegítsék tested és lelked? Szeretnéd új és divatos ruhákban…

További információ

Hogyan öltözzünk fel esőben?

Hogyan öltözzünk fel esőben?

Esik az eső, de neked mégis ki kell menned? Félsz, hogy elered az eső, miközben éppen sétálsz a szabadban? Készülj fel,…

További információ

Hogyan válasszuk ki a számunkra ideális sapkát?

Hogyan válasszuk ki a számunkra ideális sapkát?

A sapka az egyik kedvenc divatos kiegészítőd? Vagy úgy érzed, hogy egyik sem áll igazán jól neked? Lehet, hogy csak nem…

További információ

Minőségi outdoor ruházat a természetbe?

Minőségi outdoor ruházat a természetbe?

Aki a természetbe készül, annak jó minőségű ruházatot és lábbelit kell viselnie, amely nem hagyja, hogy az időjárás…

További információ

Fitness ruházat az edzőterembe

Fitness ruházat az edzőterembe

Testmozgással teszünk valamit az egészségünkért, és a felszabaduló endorfinoknak köszönhetően az elménkért is. Jobban…

További információ